Turun liikuntalautakunnan asialistalla on torstaina 18.1. mm. hinnaston muutoksia sekä lausuntoasioita.

Turun liikuntalautakunnan asialistalla on torstaina 18.1. mm. hinnaston muutoksia sekä lausuntoasioita.

Liikuntalautakunnan listalla on esitys maauimaloiden kausituotteesta ja lasten 10 kerran latauksen yhdenmukaistamisesta 1.3. alkaen. Muutoksilla pyritään uudenaikaistamaan ja järkevöittämään hinnastoa sekä tarjoamaan asiakkaille enemmän vaihtoehtoja.

Kupittaan ja Samppalinnan maauimaloiden kausituotteen hinnaksi esitetään aikuisille 150 euroa, aleryhmille 100 euroa ja lapsille 80 euroa. Hinta olisi edullisempi ennakkomyyntiaikana 16.4.–13.5., jolloin hinnat olisivat 130, 80 ja 64 euroa. Kausituotelatauksella pääsisi sisään jompaankumpaan uimalaan kerran päivässä koko maauimaloiden aukiolokauden ajan.

Toisena hinnastoasiana esityslistalla on lasten 10 kerran latauksen hinnan yhdenmukaistaminen. Muutoksella halutaan helpottaa lasten rannekkeen käyttöä siten, että lastenlataus toimisi kaikissa liikuntapaikoissa. Tuotteen hinta olisi 24 euroa ja se kävisi Impivaaran uimahallin lisäksi maauimaloissa, Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleissa, Kupittaan urheiluhallissa sekä yli 15 vuotiailla myös Varissuon ja Paattisten aluetalon kuntosaleilla.

Lisäksi liikuntalautakunnan listalla on mm. lausunto Turun pyöräilyn kehittämisohjelman luonnoksesta sekä jalkapallon talviharjoittelumahdollisuuksia koskeva vastaus Suomen jalkapalloliiton Länsi-Suomen piirin piirihallitukselle.