Yhteiskehittämisfoorumin kolmannen kokoontumisen teemana ovat älykkäät energiaratkaisut. Tilaisuuden alkuun saadaan katsaus Skanssin alueen ajankohtaisista asioista. Turku Energia esittelee Skanssin kaksisuuntaisen kaukolämpöverkon toimintaperiaatetta ja suunnitelmien etenemistä ja lisäksi esittelee katsauksen sähköautojen latauspisteisiin. Myös Lämpö-hanke ja älykkäät energiaratkaisut ovat esillä.

Teemana älykkäät energiaratkaisut

Skanssin yhteiskehittämisfoorumi kokoontuu seuraavan kerran 21.2.2018. Foorumi kutsuu koolle Skanssin alueella toimivat ja alueesta kiinnostuneet yritykset ja muut toimijat.

Skanssiin rakennetaan ekologista ja yhteisöllistä kaupunginosaa. Aluetta suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä yritysten, asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Skanssin yhteiskehittämisfoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua, etsiä uusia yhteistyökumppaneita ja ideoida älykkään kaupunginosan kehittämistä.

Yhteiskehittämisfoorumin kolmannen kokoontumisen teemana on älykkäät energiaratkaisut. Tilaisuuden alkuun saamme katsauksen Skanssin alueen ajankohtaisiin asioihin. Turku Energia esittelee Skanssin kaksisuuntaisen kaukolämpöverkon toimintaperiaatetta ja suunnitelmien etenemistä ja lisäksi saamme katsauksen sähköautojen latauspisteisiin. Kuulemme myös Lämpöä-hankkeesta ja Leanheat esittelee tarjoamiaan älykkäitä energiaratkaisujaan Tilaisuudessa on verkostoitumis- ja työpajaosuus, jonka aikana on mahdollista verkostoitua vapaasti muiden kanssa ja ideoida vapaassa ilmapiirissä erilaisia energiaratkaisuja.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella Skanssin kaavoittajien ja suunnittelijoiden kanssa.

Aika: 21.2.2018 klo 15.00 - 18.00
Paikka: Skanssin kauppakeskuksen neuvotteluhuone (Skanssinkatu 10, 2. krs, opasteet Monitorista)
Ohjelma:

15.00Tervetuloa ja esittelykierros
15.20Ajankohtaista Skanssissa – Taina Riekkinen
15.35Skanssin kaksisuuntainen kaukolämpöverkko – Lotta Lyytikäinen
16.00Verkostoitumista ja työpaja kahvin lomassa/äärellä
16.45Keskustelua ja työpajan purku
17.00Lämpöä-hanke – Vesa Turunen
17.15Leanheat - Jaakko Luhtala
17.30Sähköautojen latauspisteet – Kimmo Kuusinen
17.45Kiitos ja loppukeskustelu

Tilaisuuden ohjelmaosuuden jälkeen on mahdollista tutustua Skanssin kauppakeskuksen viereisiin rakennushankkeisiin ja keskustella Skanssin suunnittelijoiden kanssa (klo 18.00 - 18.30).
Tilaisuuden jälkeen klo 18.30 - 19.30 järjestetään samassa tilassa ”Skanssin keskuspuisto” -nimisen asemakaavan yleisötilaisuus.

Ilmoittauduthan mukaan 20.2.2017 mennessä tästä. Voit myös kertoa lomakkeella yrityksenne toiveita ja kokemuksia, vaikka et pääsisi osallistumaan tilaisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: Projektikoordinaattori Ann-Sofi Österberg ja projektipäällikkö Taina Riekkinen (etunimi.sukunimi@turku.fi).

Kaupunginosa/Alue: