Turun nuorisovaltuusto tukee vuosittain yhteensä 10 000 eurolla nuorten itse ideoimien toiminnallisten hankkeitten toteuttamista. Rahoitusta voi hakea kerran vuodessa ja yhdelle hankkeelle myönnetään enintään 2000 euroa. Haku on käynnissä nyt ja se päättyy 18. helmikuuta.

Hankerahaa voi hakea ryhmä, jossa on vähintään kolme 13–19-vuotiasta Turussa asuvaa tai opiskelevaa nuorta. Nuorten toivotaan ideoivan tapahtumia tai toimintaa, joihin mahdollisimman moni voi osallistua. Kyseessä voi olla esimerkiksi teemapäivä, konsertti, disko, retki, luento tai kurssi, joka ei muuten toteutuisi.

Nuorisovaltuuston puheenjohtajisto esikarsii hankkeet, jotka eivät täytä hankehaun sääntöjä. Hankkeita ideoineet nuoret esittelevät jatkoon päässeet hankeideansa nuorisovaltuuston kokouksessa Turun kaupungintalolla 28.3.2018. Nuorisovaltuusto valitsee äänestämällä ne ideat, jotka saavat rahoitusta. Hankkeet toteutetaan vuoden 2018 aikana.

Hakulomake on verkossa http://lomakkeet.turku.fi. Hankehaun säännöt ja lisätietoa nuorisovaltuuston verkkosivuilla www.turku.fi/nuvaraha ja ruotsiksi www.turku.fi/sv/ungdomsfullmaktigespengar.

Turun nuorisovaltuusto on vaaleilla valittu sitoutumaton Turussa asuvia ja opiskelevia nuoria edustava vaikuttajaryhmä, joka ajaa nuorten etuja.

Lisätiedot:

nuorisosihteeri Mirja Teräs