Miten sähköinen resepti toimii ja miten tietokoneella tai mobiililaitteella voi lähettää reseptin uusimispyynnön? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen ikäihmisten digimessuilla, jossa Turun kaupungin terveyspalvelut esittelee sähköisiä palvelujaan eli eTerveyspalveluita.

Lisätiedot:

Tapahtuman järjestävät Turun Seudun Vanhustuki ry yhteistyössä Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksen kanssa.

Aika: 27.2.2018 klo 14.00–16.00

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus (Puistokatu 11)

eTerveyspalvelut on maksuton verkkopalvelu, jonka avulla voi hoitaa mm. ajanvaraukseen liittyviä asioita, vastaanottaa laboratoriovastauksia, tarkastella terveystietoja, tehdä sähköisten reseptien uusimispyyntöjä ja lähettää viestejä ja yhteydenottopyyntöjä Turun kaupungin terveydenhuollon ammattihenkilöille.

Palvelun avulla voi myös ottaa yhteyttä terveysasemalle verkossa ilman puhelinsoittoa. Entä miten sähköiset reseptit voi nähdä omasta kännykästään ja miten reseptejä voi lähettää lääkärille uusittavaksi? Kerromme ja näytämme, miten palvelun saa käyttöön omalla kännykällä tai tabletilla ja miten sitä käytetään.

Mäntymäen ja Keskustan terveysasemien aulassa on jo jonkin aikaa ollut käytössä Itte-automaatti, jolla voi kätevästi ilmoittautua terveysasemalle. Mutta miten laite toimii?

Mukana tapahtumassa Turun kaupungin ohella ovat Kela, Auralan Setlementti, Turun AMK, Yle, Turun Sanomat, Turun Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, OP Turun Seutu, Seniorijelppi, Turun seudun nivelyhdistys ry, ATK-apu, Kansalaisen It-tuki ja TSL Turku.

Ruusukortteliin pääset bussilla:
Palvelulinja 1 Ruusukorttelin pihalle
Linjat 50, 51, 53 ja 54 sekä 9 (Eerikinkatu, Puistokatu)