Turun kaupunki lähettää tervehdyskirjeet 65 vuotta täyttäville turkulaisille. Kaupunginjohtaja Minna Arven allekirjoittama kirje lähetetään tällä viikolla henkilöille, joiden 65-vuotissyntymäpäivä on ajanjaksolla 1.1.–30.6.2018.

Tutustu Seniorirannekkeeseen:

Vuoden 2018 loppupuoliskon syntymäpäiväsankarit saavat kirjeen syksyllä. Kirjeen saajia on tänä vuonna noin 2 000. Tervehdyskirjeitä on lähetetty vuodesta 2014 alkaen.

Lahjaksi pääsylippuja

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala haluaa ilahduttaa 65 vuotta täyttäneitä lahjalla. Kirjeen kääntöpuolelta löytyy pääsyliput kahteen liikuntapaikkakäyntiin, vapaaliput kahteen Turun filharmonisen orkesterin perjantaikonserttiin ja sisäänpääsylippu Turun linnaan.

Näiden pääsylippujen avulla kaupunki haluaa tarjota 65-vuotiaille mahdollisuuden tutustua Seniorirannekkeeseen kuuluviin palveluihin. Senioriranneke on kehitetty 65 vuotta täyttäneiden turkulaisten liikunta- ja kulttuuriharrastuksen ylläpitämiseksi. Liikunnan ja kulttuurin harrastaminen on Seniorirannekkeen avulla hyvin edullista. Puolen vuoden käyttömaksulla eli 40 eurolla käytössä ovat Turun kaupungin uimahallit, kuntosalit ja maauimalat sekä kausittain vaihtuvat kulttuuripalvelut. Ranneketta saa käyttää kerran päivässä, jolloin päivähinnaksi tulee n. 22 senttiä. Kerran viikossa käytettäessä harrastuskerran hinta jää vielä n. 1,5 euroon. Ensimmäisellä puolen vuoden käyttömaksun latauskerralla on lisäksi maksettava 8 euroa rannekkeesta. Seniorirannekkeella ei ole yläikärajaa.

Tervehdyskirjeessä muistutetaan siitä, miten tärkeää on omasta hyvinvoinnista ja kunnosta huolehtiminen. Siihen liikunta- ja kulttuuriharrastukset tarjoavat mainion keinon. Keho vahvistuu, mieli virkistyy ja samalla voi tavata myös uusia ihmisiä.

Suoramarkkinointikielto estää kirjeen saapumisen

Posti tuo kirjeen kotiin kaikille muille, paitsi henkilöille, jotka ovat kieltäneet tietojensa luovuttamisen suoramarkkinointitarkoituksiin tai markkina- ja mielipidetutkimuksiin. He voivat noutaa kirjeen Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta (Blomberginaukio 4) esittämällä henkilötodistuksen.