Matkailuauto liikkuu Runosmäessä ja Paattisilla keskiviikkona 21.3.2018. Voit kysyä kaupungin palveluohjaajalta ja järjestön työntekijältä mieltä askarruttavista asioista, esimerkiksi tukipalveluista tai kevään menovinkeistä.

Lisätiedot:

Antero Lehtonen, palveluohjaaja, Turun kaupunki antero.lehtonen@turku.fi p. 040 543 3737

Satu Järvenpää, projektisuunnittelija, Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry satu.jarvenpaa@kotikunnas.fi  p. 045 7750 0068

Aika ja paikka:

Ke 21.3.2018 klo 9.00–10.30 Runosmäen terveysaseman edusta (Signalistinkatu 2)

Ke 21.3.2018 klo 12.00–14.00 (Paattisten Osuuspankin/kauppakeskuksen edusta)

Voit kysyä kaupungin palveluohjaajalta ja järjestön työntekijältä mieltä askarruttavista asioista, esimerkiksi tukipalveluista tai kevään menovinkeistä.

- Tarjoamme neuvontaa erityisesti eläkeläisille lähellä heidän kotejaan. Turussa on alueita, joilta neuvontapisteet puuttuvat eikä aina ole helppoa lähteä keskustaan niitä hakemaan, toteavat Antero Lehtonen Turun kaupungin hyvinvointitoimialalta ja Satu Järvenpää Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:stä.

Samalla voi antaa vinkkejä, mille alueille auton kannattaisi keväällä ja alkukesällä vielä pysähtyä.

Matkassa on mukana myös sairaanhoitaja. Tarjolla on verenpaineen mittausta ja yleistä terveysneuvontaa.

Mukana ovat myös Turun kaupungin vanhusneuvoston jäsenet Matti Rantanen ja Pekka Aho. Tule tapaamaan heitä ja vaikka keskustelemaan vanhusneuvoston toiminnasta.

Liikkuva neuvontapiste matkasi asuntoautolla viime vuoden syksyllä viikon ajan ympäri Turkua. Lisäksi Liikkuvan resurssikeskuksen (STEA) matalan kynnyksen neuvontapisteitä on ollut avoinna talvella mm. Uittamolla ja Pansiossa.

Tulossa mm:

14.5.–18.5.2018 (vk 20) Liikkuva resurssikeskus lähtee asuntoauton kanssa maakuntaan. Pysäkkejä on mm. Kalannissa ja Liedossa. Liikkeellä ollaan yhteistyössä KomPAssi-hankkeen ja kuntien kanssa.

Kesällä 4.6.–8.6.2018 (vk 23) matkailuauto jälleen liikkeellä Turussa.

Liikkuva neuvontapiste on osa Liikkuva resurssikeskus / Vierivät kivet -hanketta, joka on Turun kaupungin hyvinvointitoimialan ja Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n kumppanuushanke. Veikkaus tukee toimintaa.