Impivaaran Nunnavuoressa ladut ja pulkkamäki ovat edelleen tiptop-kunnossa. Suksivuokraamo on avoinna vielä viikonloppuna 17.–18.3.

Säät ovat olleet edelleen suotuisia ja Nunnavuoren latuja pidetään kunnossa toistaiseksi, ainakin vielä ensi viikon ajan. Tarkemmat tiedot kunnossapidosta voi tarkistaa latuinfo-sivulta.

Suksivuokraamo avoinna vielä viikonloppuna

Impivaaran suksivuokraamo on avoinna vielä tänä viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina 17.–18.3. klo 11–16. Vuokrattavana on perinteisen ja luistelutyylin suksia, monoja (koot 28–48) sekä sauvoja. Sukset ovat valmiiksi voideltuja. Suksipaketin (sukset, monot ja sauvat) hinta kahdeksi tunniksi on aikuisilta 5 euroa, alle 20-vuotiailta euron ja alennusryhmiltä 3 euroa. Vuokrattavana on myös soveltavaan hiihtoon tarkoitettu hiihtokelkka.

Suksivuokraamossa maksetaan käteisellä. Suksipaketin saa käyttöönsä maksutta sähköisellä Mihi.fi-passilla, Kimmoke- ja Seniorikortilla. Saatavana myös opastusta suksien voiteluun ja käyttöön. Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen suksivuokraamon palvelusta vastaa Maarian mahti.

Kaupunginosa/Alue: