Seminaarissa tarkastellaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin keskeisiä rakennuspalikoita: ravintoa, lepoa, unta ja liikuntaa.

Virallinen kutsu

Voit seurata tilaisuutta myös streamin välityksellä

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin rakennuspalikoista Kokonaisuus ratkaisee -seminaariin to 26.4.2018 klo 17.15-19.30 Logomoon.

Tilaisuuden paneelikeskustelun asiantuntijajoukko on kattava: Eero Haapala (FT, tutkijatohtori, Itä-Suomen ja Jyväskylän yliopistot), Hanna Partanen (TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti), Jarkko Mäkinen (KT, nuorten olympiavalmentaja ja seuravalmentaja), Päivi Hyytiä (LitM, liikunnan ja terveystiedon opettaja), Wilma Murto (seiväshyppääjä, nuorten maailmanennätyksen ja naisten Pohjoismaiden ennätyksen haltija) ja Touko Seppä (suunnistuksen nuorten sarjan kolminkertainen Suomen mestari 2017, Vasaramäen yläkoulun oppilas).

Seminaari on tarkoitettu ensisijaisesti Turun peruskoulujen henkilöstölle, turkulaisille urheiluseuroille sekä Turun kaupungin luottamushenkilöille ja muille viranhaltijoille. Seminaari on maksuton. Tilaisuuden aluksi tarjotaan salaattibuffet klo 17.15-17.45, jonka aikana esiintyy Lahjan Tytöt.

Aika: to 26.4. klo 17.15–19.30
Paikka: Logomo, Logi 1-2
Järjestäjä: Turun Liikkuva koulu

Ilmoittautuminen:
19.4.2018 mennessä
Tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittauduthan pian.

Lisätietoja:
Marie Rautio-Sipilä
Annukka Muuri
Liikkuva koulu