Kevät etenee ja maauimaloiden kesäkausi lähenee. Kesään valmistautuminen on jo hyvässä vauhdissa Samppalinnan maauimalassa, joka avautuu maanantaina 14.5. ja on avoinna 30.9. saakka. Kupittaan maauimala avautuu säävarauksella 4.6. ja on avoinna 12.8. asti.

Lisätietoja

Samppalinnan maauimalaa on kohennettu viime kesän kokemusten ja palautteiden perusteella. Lasten suureksi iloksi vanha lastenaltaan liukumäki asennetaan takaisin. Saunoja on remontoitu käyttäjäystävällisemmiksi ja aiempaa turvallisemmaksi. Pyörätuoliasiakkaille on tarjolla tilaussauna, jonka voi tilata soittamalla uinninvalvontaan p. 040 548 5739.

– Sekä naisten että miesten pukuhuoneissa on vaihdettu yksi kaappirivistö isoiksi kaapeiksi ja toinen puolikkaiksi kaapeiksi. Lisäksi on asennettu hiustenkuivaajat, lisätty penkkejä, kampaustasoja, pistorasioita ja kenkälokerikkoja sekä asennettu parempia koukkuja, kertoo uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen.

Kupittaan maauimalan kevätkunnostuksen valmistuminen ajoissa riippuu loppukevään säistä. Kevätkunnostuksen lisäksi Kupittaalla parannetaan myös pukukoppien yksityisyyttä ja lisätään penkkejä alueelle.
–Nyt vain toivotaan hyviä kesäsäitä ja kävijäennätysten rikkoutumista, Eeva Haapanen toteaa.

Paljon vesijumppia

Ilmoittautuminen kaikkiin kesän uimakouluihin alkaa 9.5. nettipalvelun kautta. Impivaarassa järjestetään kesäkuussa lasten alkeisuimakouluja ja aikuisten alkeisuimakouluja, Samppalinnassa on heinäkuussa tarjolla lasten alkeisuimakouluja.

Samppalinnassa vesijumpataan 5.6.–28.8. tiistaiaamuisin klo 7–7.45. Reipas vesijumppa pidetään altaan matalassa päässä, jossa jalat yltävät pohjaan. Kupittaalla vesijumppaa on 4.6.–11.8. maanantaisin klo 19.30–20.15, keskiviikkoisin klo 8.15–9, torstaisin klo 19.30–20.15 ja lauantaisin klo 9.15–10. Jumpat ovat reippaita ja ne pidetään ison altaan syvässä päässä, jossa käytetään kelluttavia vesijuoksuvöitä.

Vesijumppiin ei tarvitse ilmoittautua. Hinta: sisäänpääsymaksu sekä 2,5 euron ohjausmaksu.

Koko kesä yhdellä latauksella

Maauimalakauteen voi varautua jo nyt edullisella maauimalalatauksella, jolla pääsee sisään kerran päivässä koko kesäkauden ajan joko Kupittaan tai Samppalinnan maauimalaan. Maauimalalatausta myydään 16.4.–13.5. normaalihintaa edullisempaan ennakkohintaan: aikuisille 130 euroa, alennusryhmille 80 ja lapsille 64 euroa (+ 8 euron rannekemaksu). Maauimalalatauksen normaalihinnat ovat 150/100/80 €.

Maauimalalataus on henkilökohtainen. Sen voi ostaa ennakkomyyntiaikana Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleista ja Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta Kupittaalta.

Asiasanat: