Syvälahden päiväkoti on osa Syvälahden monitoimitaloa. Päiväkodissa on paikkoja alle yksivuotiaasta esikouluun.

Tee sähköinen hakemus sivuillamme

Vastaamme kysymyksiin varhaiskasvatuksen palveluohjauksen numerossa 022625610 arkisin kello 9 – 15, tai sähköpostilla varhaiskasvatus@turku.fi

Syvälahden päiväkoti sijaitsee hyvän kulkuyhteyden päässä, tuleepa sinne mistä päin tahansa. Se on keskellä hyviä ulkoilumaastoja ja niitä tullaan hyödyntämään päiväkodin arjessa.
Lasten liikkumiseen ja liikuttamiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Hyvien ulkoilumahdollisuuksien lisäksi käytössä on päiväkodin oma liikuntasali.

Kielisuihkua ja yhteisöllisyyttä

Päiväkodissa tulee toimimaan englannin kielisuihku kaikissa ryhmissä. Kielisuihku tarkoittaa loruja, leikkejä ja lauluja vieraalla kielellä. Lisäksi sanastoa pidetään yllä pienillä tuokioilla, joissa sanoja kerrataan.

Päiväkodin käyttöön tulevat älytaulut ja tabletit. Ne tulevat muun toiminnan rinnalle, luonteviksi oppimisvälineiksi.

Syvälahden monitoimitalosta toivotaan saarelaisten omaa olohuonetta. Talo palvelee kaikkia asukkaita ja yhteinen tila kasvattaa yhteisöllisyyteen. Päiväkodin arjessa tapaavat lapset ja vanhukset, vaippaikäiset ja yläkoululaiset. Isojen ja pienten on huomioitava toistensa tarpeet ja toiminnat. Yhteisöllisessä ympäristössä on turvallista kasvaa ja kehittyä.