Oletko järjestämässä perhejuhlia tai bileitä? Häitä tai ristiäisiä, viisikymppisiä tai karonkkaa? Kulttuurikorttietuna saat 10 % alennuksen museokeskuksen vuokrattavista tiloista ajalla 4.6.–31.10.2018.

Katso tästä Turun museokeskuksen vuokrattavat tilat -esite

Kulttuurikorttietuna saat 10 % alennuksen museokeskuksen vuokrattavista tiloista ajalla 4.6.–31.10.2018. Tiloja löytyy Turun linnasta, Vanhalta Suurtorilta, Luostarinmäeltä ja Kuralasta.

Turun linna tarjoaa upeat puitteet yritystapahtumille, perhejuhlille ja kokouksille. Voit varata juhlaasi renessanssi-aikaisen Kuninkaan- ja / tai Kuningattarensalin, Kuningattarenkamarin, Eteläisen salin tai ylimmän kerroksen upean Bryggman-salin. Linnassa on helppo toteuttaa nykyaikainen kokous tai kokonainen seminaaripäivä, keskiaikaisessa ympäristössä. Kaikki on saatavilla saman katon alta.

Vanhalla Suurtorilla löytyy erikokoisia tiloja monenlaiseen käyttöön. Kokousten ja juhlien pitopaikkana keskeinen Suurtori on ihanteellinen ja Suurtorin lähiympäristöstä löytyy runsaasti ravintoloita. Vuokrattavat tilat sijaitsevat joko Vanhalla Raatihuoneella tai Brinkkalassa. Vanhan Suurtorin tiloissa on vapaa catering.

Luostarinmäen käsityöläismuseon idyllinen kokous- ja juhlatila Mestari soveltuu erityisesti pienimuotoisten tilaisuuksien järjestämiseen 20 henkilölle. Varustuksena on fläppitaulu ja dataprojektori. Tilaan kuuluu keittiö, jossa voi valmistella itse hankkimansa tarjoilut tai johon voi tilata tarjoilut cateringpalvelusta.Luostarinmäen käsityöläismuseon kupeessa sijaitsee Mestari, jonka tunnelmalliset, korkeat huoneet kakluuneineen sopivat mukavien ja rentojen perhejuhlien viettoon.

Kuralan Kylämäen Vanhaa Kanalaan mahtuu 30 henkilöä. Tämä tila on koettava jo paikan idyllisyydenkin vuoksi. Maalaismainen miljöö kaupungin läheisyydessä antaa vaativallekin kokoukselle rauhallisen ympäristön.

Lisätiedot ja tilojen varaukset
kulttuuri.tilat@turku.fi tai 02 262 0961 (ma–pe klo 9–15)