Viikon aikana senioreille on tarjolla ohjelmaa muun muassa liikunnan parissa sekä yhteisöllisissä tapahtumissa, joita järjestetään Turussa ja Kaarinassa. Tutustu tarkempaan ohjelmaan.

Viikon ohjelma alkaa maanantaina 14.5. klo 10.00 Turun kaupunginkirjastossa terveyden ja turvallisuuden aiheilla.

Keskiviikkona 16.5. klo 10.00 - 13.00 Kauppakeskus Hansakorttelin Hansatorilla järjestetään ohjaus- ja neuvontateemaiset minimessut. Mukana on iso joukko yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka esittelevät Hansatorilla toimintaansa. Lisäksi muun muassa kansalaisen IT-tuki opastaa tietokoneiden ja älylaitteiden käytössä. Oman kännykän tai kannettavan tietokoneen voi ottaa mukaan.

Viikko huipentuu perjantaina 16.5. Uittamon lavalla järjestettävään tapahtumaan, jossa on luvassa ainakin tanssia ja muuta liikuntaa.

Tapahtumaviikkoa järjestävät Turun kaupungin vanhusneuvosto sekä Kaarinan kaupungin vanhus- ja veteraanineuvosto sekä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja opettajat.

Superseniorit-viikko toteutetaan Turussa ja Kaarinassa 14. - 18.5.2018. Superseniorit-viikko tarjoaa virkistystä senioreille muun muassa luentojen, liikunnan ja yhteisöllisten tapahtumien muodossa.

Tervetuloa mukaan tapahtumiin!