Esitteessä on esimerkkejä 1.6.–30.9. olevista tapahtumista ja ryhmistä, jotka ovat avoimia kaikille turkulaisille kotona asuville senioreille. Tervetuloa mukaan monipuoliseen toimintaan!

Tutustu esitteeseen

Esitteen lisäksi kannattaa seurata myös muuta ilmoittelua, koska esitteessä on vain esimerkkejä menovinkeistä. Jos et syystä tai toisesta pysty tai uskalla lähteä yksin toimintaan mukaan, tutustu esitteen loppupuolella oleviin vapaaehtoistoiminnan saattaja-apusivuihin. Vapaaehtoistoiminnan sivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa, jos haluaisit itse toimia vapaaehtoisena.

Haluatko tapahtumasi talven esitteeseen? Lisätietoja osoitteesta: menovinkit(a)kotikunnas.fi

Esite on Liikkuvan resurssikeskuksen julkaisu, joka on tehty yhteistyössä Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan sekä hyvinvointitoimialan kanssa. Tarkoituksena on yhdessä Turun kaupungin sekä lukuisten järjestöjen ja seurakunnan ym. kanssa kannustaa kotona asuvia senioreita mukaan toimintaan ja löytämään itselleen sopivaa ja mielekästä tekemistä arkeen. Esitteessä on esimerkkejä 1.6.–30.9. olevista tapahtumista.  Esitettä tuetaan Veikkauksen tuotoilla.