Turun kaupunki järjestää tontinluovutuskilpailun Iso-Heikkilässä Kirstinpuiston asemakaava-alueella sijaitsevien kahden korttelialueen rakennuttajien tai rakentajien valitsemiseksi. Kilpailualueelle on suunnitteilla alueen kaupallinen keskus. Kilpailuehdotuksia pyydetään kortteleiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Infotilaisuus

Tontinluovutuskilpailusta järjestetään infotilaisuus 15.6. klo 12.30 auditoriossa, joka sijaitsee osoitteessa Puutarhakatu 1.

Asumisen lisäksi kilpailualueelle on sijoitettava päivittäistavarakauppa, muuta liiketilaa sekä pysäköintilaitos. Kilpailualueelle on suunniteltu asumista ja liiketiloja yhteensä n. 17.000 k-m2. Kilpailun avulla haetaan korkeatasoisia, toteuttamiskelpoisia ja kortteleille asetettujen tavoitteiden mukaisia suunnitelmia.

– Kilpailualueen korttelit tulevat muodostamaan Kirstinpuiston elävän ja omaleimaisen sydämen, toteaa tonttipäällikkö Timo Laiho Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialalta.

Kaupunki varaa korttelit kilpailun kautta jatkoneuvotteluihin valitulle suunnittelu- ja toteutusryhmälle. Kilpailu on avoin kaikille.

Ilmoittautumiset vaadituin asiakirjoin tulee toimittaa ma 17.9.2018 klo 15 mennessä. Kilpailumateriaali julkaistaan 12.6.

Lue lisää:

Kirstinpuisto