Turun kaupungin ympäristöterveys on sopinut pieneläinpäivystyksen väliaikaisesta järjestämisestä Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n kanssa ensi vuoden loppuun asti. Sopimus tulee voimaan heinäkuun alussa.

Pieneläinpäivystyksen järjestämisestä on jouduttu sopimaan väliaikaisesti, koska viime vuoden marraskuussa tehdystä hankintapäätöksestä on valitettu markkinaoikeuteen. Valituksen käsittely markkinaoikeudessa on edelleen kesken. Nyt tehty väliaikainen sopimus voidaan sanoa irti ilman irtisanomisaikaa, jos oikeuden ratkaisu niin vaatii.

Sopimus koskee virka-ajan ulkopuolella tarvittavaa kiireellistä eläinlääkäriapua pienille kotieläimille. Eläinlääkintälain mukaan kunnan on järjestettävä tällainen palvelu alueellaan kaikkina vuorokaudenaikoina.

Samanlainen väliaikainen sopimus on ollut voimassa Evidensian kanssa jo vuoden alusta alkaen, joten asiakkaan kannalta uusi sopimus ei tarkoita muutosta nykytilanteeseen.

Pieneläinpäivystys palvelee arkisin klo 16.00 – 08.00 ja viikonloppuisin perjantaista klo 16.00 seuraavaan maanantaihin klo 08.00. Päivystyspaikkana on Eläinsairaala Vettori, Purokatu 3, Raisio.