Lastensuojelupäiville osallistuu vuosittain yli 1 000 henkilöä. Päivien teemana on tasavertainen arki. Logomoon kokoontuu 1000 lastensuojelun ammattilaista.

Lisätiedot:

Lastensuojelupäivien ohjelma 2018 ja muuta tietoa päivistä:
www.lastensuojelupaivat.fi/

Puhujia ovat mm. perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko, professori Pentti Arajärvi, valtiotieteiden tohtori Sixten Korkman ja sosiaalityön professori Tarja Pösö. Hyvinvointitoimialan toimialajohtaja Riitta Liuksalla on puheenvuoro ensimmäisen päivän kokonaisuudessa, jossa aiheena on ”raaka-aineita arjen parantamiseen”.

Lisäksi päiville osallistuvat pääsevät tutustumaan Turun alueen lastensuojelun kannalta merkittäviin kohteisiin kuten Perhetalo Heidekeniin ja Mäntymäen perhetukikeskukseen.

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät on kaksipäiväinen koulutustapahtuma, joka koostuu pääsalipuheenvuoroista ja 20 vapaavalintaisesta alaseminaarista sekä vierailukohteesta. Päiville osallistuu yli 1000 kävijää. Päivien yhteydessä järjestetään näyttely, josta löytyy yli 80 näytteilleasettajan esittelypisteet.

Lastensuojelupäivillä käsitellään lastensuojelun ajankohtaisia kysymyksiä eri näkökulmista. Päivät on tarkoitettu lastensuojelun ja muiden alojen ammattilaisille, asiantuntijoille ja opiskelijoille sekä kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville.

Kuva: Lastensuojelun keskusliitto