Ilmoita turkulaisten urheilijoiden tai joukkueiden menestyksestä Turun kaupungin liikuntapalvelukeskukseen 1.12.2018 mennessä. Näin varmistat, että urheilijat saavat kutsun 2.2.2019 järjestettävään Varsinais-Suomen Urheilugaalaan.

 

ILMOITA VUONNA 2018 MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN TIEDOT:

Lisätietoja:

Liikuntapalvelukeskus pyytää viimeistään 1.12. tai heti mestaruuskisojen jälkeen tietoja turkulaisista tai turkulaista seuraa edustavista:

  • aikuisten/yleisessä sarjassa SM-kultamitalin saavuttaneista urheilijoista
  • aikuisten/yleisessä sarjassa PM-, EM-, MM- tai olympiakisoissa mitalisijoille sijoittuneista urheilijoista
  • EM-, MM-, olympia- tai paralympiatasolla menestyneistä veteraani- ja vammaisurheilijoista

Varsinais-Suomen urheilugaala on noussut alueen merkittävimmäksi ja odotetuimmaksi palkitsemisjuhlaksi, jossa juhlitaan ansioituneita varsinaissuomalaisia urheilijoita, joukkueita, seuratyöntekijöitä sekä liikunnan ja urheilun taustahenkilöitä. Vuoden 2018 gaalaan liput myytiin ennätysajassa loppuun, ja iltaa vietti 850 urheiluihmistä Gatorade Centerissä. Vuoden 2019 gaala järjestetään Logomossa.

Urheilugaalan järjestää Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (LiikU) yhdessä Turun kaupungin ja Turun urheilutoimittajien kerhon kanssa.

Nuoren urheilijan stipendiä haetaan 15.11. mennessä

Turun liikuntalautakunta myöntää tänä vuonna menestyneille 13–20-vuotiaille nuoren urheilijan stipendejä, ja järjestää nuorille urheilijoille oman stipendijuhlan. Nuoren urheilijan stipendiä voi hakea 15.11. mennessä.