Talvifestivaali Ruishelmi aloittaa lähtölaskennan kohti 50. Ruisrockia ja tuo joukon kovimpia kotimaisia artisteja ja nousevia nimiä Turkuun 8.–9. helmikuuta. Koko Logomo on valjastettuna festivaalin käyttöön ja saman illan aikana on mahdollista kokea useita keikkoja, uppoutua taiteeseen ja nauttia festivaalitunnelmasta ympäri taloa.
  • Ruishelmen ohjelma
  • Myynnissä on sekä yhden että kahden päivän lippuja
  • Ruishelmen liput myy Lippu.fi
  • Festivaalin ikäraja on 18 vuotta

Ruishelmi tuo festarifiilistä keskelle pimeintä talvea ja kokoaa ihmiset juhlimaan ja nauttimaan. Festivaalilla esiintyvät kahden päivän aikana muun muassa Sanni, JVG, Ellinoora, Gasellit, Ruusut ja Iisa. Pyhimykseltä nähdään Ruishelmessä yksi talven harvoista esiintymisistä ja keikkavuotensa käynnistää tapahtumassa Evelina.

- Otamme koko Logomon haltuun ja luomme siitä labyrintin, jossa voi vaeltaa tunnelmasta toiseen ja kokea upeita ja odottamattomia elämyksiä. Ruisrockin juhlavuotena katsomme menneen sijaan eteenpäin ja haluamme tehdä tulevaisuudesta paremman. Pyrimme vaikuttamaan siihen, että maailma olisi reilumpi ja parempi paikka kaikille olla, elää ja hengittää. Talvifestivaali on täydellinen tapa potkaista juhlavuosi käyntiin, sanoo promoottori Mikko Niemelä.

Kokoillan DJ-seteistä vastaavat perjantaina rap-spektaakkeli D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. ja lauantaina Tavastian Lauantaidisko & Ystävät. DJ-settien livevieraina nähdään tämän hetken kuumimpia nimiä, kuten SOFA, Adikia, B.W.A, Nisa, F, Yeboyah, Tuuttimörkö, SITOI ja Bizi.

Mukana festivaalilla on tuttujen juontajiensa voimin myös YleX, joka esittelee omalla lavallaan kotimaisen musiikin lupaavimpia artisteja. YleX julkistaa listansa Läpimurto-artisteista alkuvuodesta.

Tapahtumassa vierailee myös esimerkiksi Ruisrockin huippusuosittu Reivikontti ja ennakkoluulottomissa Kasvijameissa soitetaan viherkasveja ja tanssitaan niiden kanssa.

50. Ruisrock järjestetään Turun Ruissalossa 5.-7.7.2019.

Pyhimys ja Sanni esiintyvät Ruishelmessä.