Paketoi lahjaksi kulttuuria, liikuntaa, kädentaitoja – hyvää oloa!

Kaupungin vapaa-ajan palvelut tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja pukinkonttiin – lahjoja, joista saa hyvän mielen ja virkistystä vapaa-aikaan.

Anna lahjaksi konserttielämys

Turun filharmonisen orkesterin kevätkausi päättyy Richard Straussin upean Salome-oopperan konserttiesityksiin 16. ja 17.5. klo 19 Turun konserttitalossa. Salomen roolissa nähdään Anu Komsi, joka on yksi maamme kansainvälisimpiä koloratuurisopraanotähtiä. Teos on maestro Leif Segerstamin menestyksekkään ylikapellimestarikauden vaikuttava päätösnumero. Anna elämyksellinen lahja, liput Salomeen myydään nyt!

Richard Straussin kuuluisa ooppera Salome herättää tunteita rohkealla aiheellaan ja sävelkielellään.

Avoin lahjakortti teatteriin

Teatteriliput saajan toivomaan esitykseen on hyvä lahja. Mutta jos et tiedä, mikä tyylilaji osuu saajan makuhermoon, sujauta kuoreen avoin lahjakortti! Pakettiin voit kääräistä myös Turun Kaupunginteatterin oheistuotteita, kuten kestokahvikupin kulttuurinjanoiselle tuttavalle. Lahjakortit ja liput saat ilman toimituskuluja teatterin lippumyymälästä.

Turun Kaupunginteatterin lahjakortti on mukava tapa muistaa teatterin ystävää.

Pakettiin kulttuurimatka tai 101 esinettä

Ilahduta lahjalla, joka vie vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle 280 museoon. Tai paketilla, josta löytyy tietoa 101 esineestä ja peli 30 esineestä. Museokortteja myydään Turun museokeskuksen museoissa. Samalla voit katsastaa museokauppojen valikoiman, tarjolla on ihastuttavia lahjatavaroita ja mielenkiintoisia julkaisuja. Museokaupat löydät Apteekkimuseosta ja Qwenselin talosta, Luostarinmäen käsityöläismuseosta, Turun linnasta ja WAMista.

Museokeskuksen muistipeli 30 esinettä ja 101 esinettä -teos muodostavat yhdessä kivan paketin.

Lahjaksi liikuntaa

Pienille ja suurille vesipedoille sopii lahjaksi ranneke, johon on ladattu 10 uintikertaa. Aikuiset ilahtuvat myös kuntosali- tai vesijumppakäynneillä ladatusta rannekkeesta. Kiva lahja on Leidit liikkeellä- tai Kunnon äijät -kausikortti. Kevään kortit ovat myynnissä ke 12.12. alkaen. Lahjat voit hankkia mm. Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta ja Impivaaran uimahallista. Lahjaksi voi ostaa vain normaalihintaisia tuotteita.

Liikuttavasta lahjasta on iloa pitkään.

Jouluaskarteluja yhdessä lapsen kanssa

Seikkailupuiston kynttiläpajassa ja jouluateljeessa voit helposti ja edullisesti valmistaa omannäköisiä lahjoja ja koristeita. Pienemmät lapset tarvitsevat aikuisen apua etenkin kynttilöiden valmistuksessa. Kynttiläpajat Seikkailutalossa ovat sunnuntaisin 25.11.–16.12. klo 11–16 sekä ma 10.12., ke 12.12. ja to 13.12. klo 15–19.30 (2 kynttilää 2,50 €, 4 kynttilää 5 €). Sunnuntaisin jouluateljeessa 18.11.–16.12. klo 11–16 askarrellaan muun muassa joulukortteja, tonttuja ja koristeita. Hinta: alk. 2,50 € / hlö.

Kynttiläpajoja on Seikkailupuiston lisäksi tarjolla muun muassa Vimmassa ja Kuralan Kylämäessä.

Käsintehty lahja tuo hyvän mielen

Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman joulupajoissa voit valmistaa pakettiin kauniita pitkiä kynttilöitä tai värjätä kaupasta ostetuista valmiskynttilöistä lahjansaajan näköiset. Sytykeruusupajoissa muotoilet kananmunakennoista kauniit ruusukkeet, joita voi käyttää takan, saunan tai paljun tulipesissä. Avoimessa joulupajassa voit askarrella lahjapussukoita ja pakettikortteja sekä valmistaa saippuoita ja pillihimmeleitä.

Asiasanat: