Turun kaupunki tarjoaa maksutonta kadunvarsipysäköintiä kaupungin ydinkeskustassa koko joulukuun ajan. Lisäksi lauantaisin aikuiset matkustavat bussissa lastenlipun hinnalla. Kampanjalla kaupunki helpottaa joulukauppaa ja edistää ostosten tekemistä keskustassa.

Fölin joulukampanjalla kannustetaan joukkoliikenteen käyttöön. Aikuiset saavat matkustaa Föli-busseissa lasten kertalipun hinnalla lauantaipäivinä 1.12., 8.12., 15.12., 22.12. ja 29.12. Lasten kertalippu maksaa 1,50 euroa ja aikuisten kertalippu maksaa normaalisti 3 euroa.

Kertalipuissa on kahden tunnin vaihto-oikeus eli samalla lipulla saa matkustaa kahden tunnin ajan Fölin liikenteessä. Joukkoliikenteen lipputarjous on voimassa päivätaksan aikaan kaikilla Fölin reiteillä Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa ja Ruskolla.

600 maksutonta pysäköintipaikkaa

Pysäköinti on joulukuussa maksutonta ykkösvyöhykkeellä arkisin kello 14 alkaen ja lauantaisin koko päivän. Ykkösalue on Turun keskustassa alue, joka rajoittuu Aninkaistenkatuun, Maariankatuun-Puutarhakatuun, Humalistonkatuun ja Läntiseen Rantakatuun. Maksuttomiksi tulee  kaikkiaan 600 kadunvarsipaikkaa.

Maksuttomien paikkojen pysäköintimittareissa on ilmaispysäköinnistä kertovat vaaleanpunaiset tarrat. Pysäköinnin maksullisuudesta kertoviin liikennemerkkeihin ja mobiilimaksamisjärjestelmiin on tehty kampanjan ajaksi maksullisuusajan muutokset.