Kastun uusi päiväkoti avattiin 14.1.2019 osoitteessa Pyörämäentie 4.

Varhaiskasvatuksen palveluohjaus
Puolalankatu 5, avoinna arkisin 9 - 15.30 ja perjantaisin ja aattopäivinä 9 - 15

Puhelin arkisin klo 9 - 15, 02 262 5610
Chat, http://www.turku.fi/varhaiskasvatuksen-palveluohjauksen-chat
varhaiskasvatus@turku.fi

 

 

Kastun päiväkoti on suunniteltu niin, että se aktivoi liikkumaan ja leikkimään niin sisätiloissa, kuin ulkonakin. Kastun päiväkodin lähiympäristössä sijaitsee laaja puistoalue ja metsikkö, jotka luovat mahdollisuuden luonnossa liikkumiseen ja luonnonilmiöiden tutkimiseen osana päiväkodin arkea.

Uudessa päiväkodissa on seitsemän päiväkotiryhmää. Kolme näistä ryhmistä on vuorohoitoryhmiä ja ne ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 6.00–22.00. Vuorohoitopaikat on tarkoitettu lapsille, joiden huoltajat käyvät vuorotyössä ja lapset tarvitsevat hoitoa iltaisin ja viikonloppuisin.

Kastun päiväkoti korvaa Munterinkadun vuorohoidon. Pohjoisen keskusta-alueen vuorohoito keskitetään Kastun päiväkotiin. Munterinkadun päiväkodin toiminta jatkuu edelleen Runosmäessä normaaliaikoina puoli seitsämästä viiteen.

Turussa aukeaa vuonna 2019 kolme isoa päiväkotia, kun Yli-Maarian monitoimitalo Ypsilon aukesi heti vuoden alussa ja elokuussa 2019 aukeaa Tallimäen päiväkoti Kakolan juurella.

Varhaiskasvatuspaikkoihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen arkisin klo 9 - 15 numerossa 02 262 5610.

 

Asiasanat: