Hiihtämisestä ei tarvitse luopua, vaikkei omistaisi suksia.

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen suksivuokraamo palvelee kaikkia suksettomia. Suksivuokraamo avautuu lauantaina 19.1. ja on avoinna säävarauksella viikonloppuisin klo 11–16. Hiihtolomalla 18.–24.2. suksivuokraamo on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11–19 ja viikonloppuna klo 11–16.

Suksivuokraamosta voi vuokrata perinteisen ja luistelutyylin sukset, sauvat ja monot, joita löytyy koosta 28 kokoon 48 asti. Sukset ovat valmiiksi voideltuja. Saatavana on myös opastusta suksien voiteluun ja käyttöön.

Välinepaketin saa vuokrattua kahdeksi tunniksi hyvin edulliseen hintaan. Aikuiset maksavat paketista 5 euroa, alle 20-vuotiaat euron ja alennusryhmät 3 euroa. Maksu maksetaan käteisellä tai liikunta- tai kulttuurisetelillä. Sähköisellä Mihi.fi-passilla, Kimmoke- ja Seniorirannekkeen voimassaolokortilla sukset saa käyttöönsä maksutta.

Suksivuokraamo toimii parakeissa Impivaaran jalkapallohallin (Eskonkatu 1) takana, Nunnavuoren ladun läheisyydessä. Suksivuokraamon palvelusta vastaa Maarian Mahti ry.

Arkisin suksipaketit ovat maksutta Turun koulujen ja päiväkotien käytössä. Viime talvena yli 5 200 turkulaista koululaista tai päiväkotilasta hiihti lainasuksilla.

Impivaaran ladut kunnossa

Impivaaran Nunnavuoren tykkilumiladut ovat nyt kaikki kunnossa: 1,7 kilometrin latu, kilometrin lisälenkki sekä lasten ja muidenkin hiihtämään opettelevien käyttöön tarkoitettu 300 metrin naperolenkki tasaisella maalla.

Luonnonlumilatujen kunnostus on myös hyvässä vauhdissa. Latumiehet päivittävät tiedot latujen kunnostuksesta nettiin.

Kaupunginosa/Alue: