Kotihoidon asiakkaat ovat aloittaneet karvapallojen tekemisen yhteiseen taideteokseen. Lämpimät kiitokset kaikille lahjoittajille!

Karvapallo-projektin eteneminen

  • Kotihoidon asiakkaat tekevät karvapalloja koko kevään ajan aina toukokuun loppuun saakka.
  • Valmiit karvapallot lahjoitetaan tekstiilitaitelija Helbe Pajarille 31. toukokuuta Turun pääkirjaston pihalla järjestettävässä Suvi suloinen -tapahtumassa.
  • Valmis tekstiilitaideteos julkistetaan Turun pääkirjastossa 2. lokakuuta 2019.

Vähäheikkilä-Hirvensalon kotihoidon ja kaupunginkirjaston yhteinen lankakeräys on päättynyt. Joulu-tammikuun ajan kaikilla halukkailla oli mahdollisuus lahjoittaa villalankoja kotihoidon asiakkaiden Karvapallo-taideteoksen tekemiseen. Keräysaikana lankoja tuli kolmisenkymmentä säkkiä ja langat on toimitettu kotihoidon asiakkaille.

Palveluesimies Katri Tolonen Vähäheikkilä-Hirvensalon kotihoidosta iloitsee lankakeräyksen onnistumisesta.

- Ihanaa, että uutinen on tavoittanut näin laajasti ihmisiä ja lankoja on tullut hurjan paljon! Olen yllättynyt siitä, kuinka lämminsydämisiä ihmiset ovat ja kuinka avokätisesti lankoja on lahjoitettu. Karvapallojen valmistus kotihoidossa on aloitettu ja kaikki ovat innokkasti mukana. Langat tulevat kyllä riittämään.

Tuhannet kiitokset kaikille lahjoittajille!

Karvapallojen tekemiseen osallistuvat Turun 17 kotihoitoalueen asiakkaat, Ruusukorttelin ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukset sekä kotiinkuntoutumistoiminta.