Aiotko hakea ensi syksyn appe- ja ippepaikkoja? Hakuaika elokuussa 2019 koulujen alkaessa käynnistyvään perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaan alkaa lauantaina 16.3. Toimintaan haetaan Wilma-järjestelmän kautta, jossa haku on auki 16. - 31.3.

Lisätietoja: www.turku.fi/ippe

Asiointi puhelimitse arkisin klo 9-11.30

puh. 02 262 5602

aamujailtapaivatoiminta@turku.fi

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa oleville oppilaille. Toimintaa toteutetaan Opetushallituksen määrittämien Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteiden mukaisesti.  Lähtökohtana on laadukas ja kattava iltapäivätoiminta koko Turun kaupungin alueella.

Turussa toimintaa järjestää ja koordinoi kaupungin Sivistystoimiala. Toimintaa tuotetaan sekä Turun kaupungin että eri palveluntuottajien toimesta. Iltapäivätoimintaa järjestetään koulujen tiloissa tai koulun läheisyydessä sijaitsevissa Turun kaupungin, seurakuntien ja järjestöjen tiloissa, joissa toiminnasta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat. Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatusyhteistyötä sekä ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja lisätä lasten osallisuutta. Toimintaan osallistuminen on maksullista.

Iltapäivätoimintapaikkaa haetaan lukuvuodeksi kerrallaan Wilma-järjestelmässä (https://wilma.turku.fi). Iltapäivätoimintapaikan saamisesta ilmoitetaan Wilmassa toukokuun loppuun mennessä.