Suositussa avajaistapahtumassa esiteltiin Osaamispisteen toimintaa puheenvuorojen muodossa. Kävijät pääsivät tutustumaan Osaamispisteen tiloihin ja henkilökuntaan.

Maahanmuuttajien osaamiskeskus -hanke aloitti hiljattain toimintansa Turussa, minkä johdosta perustettiin maahanmuuttajille tarkoitettu työllisyyttä edistävä Osaamispiste.

Osaamispiste on osa Käsityöläiskadulla sijaitsevaa Työpistettä. Osaamispisteen palveluiden tarkoitus on auttaa asiakkaiden työllistymistä suoraan työllistäen, sekä tarjoten tukea opiskeluasioissa ja suomen kielen oppimisessa.

Suositussa avajaistapahtumassa esiteltiin Osaamispisteen toimintaa puheenvuorojen muodossa. Lisäksi kävijät pääsivät tutustumaan Osaamispisteen tiloihin ja henkilökuntaan. Tilaisuudessa vieraili kävijöitä tasaiseen tahtiin ja kävijämäärä oli yhteensä noin 200.

Tarjolla oli kakkua, makeisia ja virvokkeita. Lisäksi kävijät pääsivät nauttimaan brasilialaisesta bossa nova livemusiikista ja muutamasta yllätyslaulunumerosta. Avajaisten tunnelma oli hyväntuulinen ja viihtyisä, musiikin ja puheensorinan rytmittämänä.

Onnistuneiden avajaisten jälkeen Osaamispiste voi hyvillä mielin jatkaa toimintaansa tästä eteenpäin!