Pääsiäinen vaikuttaa Turun kaupungin ylläpitämien liikuntapaikkojen aukioloaikoihin. Useimmat liikuntapaikat ovat kiinni pitkäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä.

Lisätietoja:

Impivaaran uimahalli on suljettuna pitkäperjantaina 19.4. ja toisena pääsiäispäivänä 22.4. Uimahalli on avoinna normaalisti lauantaina 20.4. ja ensimmäisenä pääsiäispäivänä, sunnuntaina 21.4. klo 9–17, jolloin myös vauvauinnit ja uimakoulut pidetään tavanomaiseen tapaan. Uimahallissa järjestetään perjantaina 19.4. Pitkäperjantaiuinnit-kilpailu, jota yleisö on tervetullut seuraamaan (vapaa pääsy).

Petreliuksen uimahalli on suljettu pitkäperjantaina ja toisena pääsiäispäivänä. Uimahalli on avoinna normaalisti lauantaina ja sunnuntaina klo 10–14.30 sekä lauantaina naisten uintivuorolla klo 17–18.30 ja sunnuntaina miesten uintivuorolla klo 16–18.30. Naisten ja miesten uintivuorojen aikana kuntosali ei ole käytössä.

Paattisten aluetalon kuntosali on avoinna pääsiäisenä joka päivä klo 6–21. Huom! Sisäänpääsy kuntosalille Liikunta-, Seniori- tai Kimmoke-rannekkeella.

Kupittaan urheiluhalli ja hallin kuntosalit ovat suljettuna pitkäperjantaina 19.4. Halli on avoinna sekä lauantaina että sunnuntaina klo 8–20. Toisena pääsiäispäivänä 22.4. halli on avoinna klo 9–16.

Impivaaran jalkapallohalli ja jäähalli sekä Varissuon jäähalli ja jäähallin kuntosali ovat suljettuna koko pääsiäisen ajan. Lasten liikunnan ihmemaat ovat sunnuntaina 21.4. pääsiäislomalla. Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelu on suljettuna koko pääsiäisen ajan.

Pääsiäisenä kannattaa myös nauttia ulkoilusta. Aurinkoisia ulkoilupäiviä ja hyvää pääsiäistä!