Kulttuurikorttilaiset toivoivat tammikuisissa Kulttuurikortti 2.0 -kehittämispajoissa, että kirjastokortista voisi heti tunnistaa ulkoasusta sen olevan myös Kulttuurikortti. Ratkaisuna on Kulttuurikortti-tarra, jonka voi halutessaan liimata kirjastokorttiinsa.

Kulttuurikortti-ominaisuus pitää ensin olla liitettynä kirjastokorttiin. Ominaisuuden voi liittää Turun kaupunginkirjaston kahteen viimeisimpään korttiin (jänis ja haitarinsoittaja) ja Vaski-kirjastojen korttiin (naakka).

Kulttuurikortti-infot Turun pääkirjastossa 24. ja 25.4.

Tule hakemaan oma tarrasi Turun pääkirjastosta! Tarroja on jaossa Kulttuurikortti-infotapahtumien yhteydessä keskiviikkona 24.4. ja torstaina 25.4. klo 13–17 pääkirjaston aulassa. Tarroja on jaossa tapahtumien jälkeenkin Vaski-kirjastoissa.

Kulttuurikortti-infoissa voi myös tarkistaa, onko omassa kortissa varmasti jo Kulttuurikortti-ominaisuus. Jos ei ole, se voidaan paikan päällä asiakkaan halutessa liittää korttiin saman tien.

Samassa yhteydessä esittelemme myös verkossa olevaa Turun seudun tapahtumakalenteria ja kerromme Kulttuurikortista, sen hyödyistä ja kulttuuriprofiilista.

Tervetuloa!