Syvälahden perhekeskus on ollut toiminnassa vajaan vuoden ajan. Haluamme tarjota sinulle, perhekeskuksemme asiakas, mahdollisuuden kertoa toiveistasi ja kokemuksistasi ja olla mukana kehittämässä palveluamme.

Syvälahti toimii perhekeskuspilottina Turussa. Perhekeskusmallin ideana on tarjota perheille tärkeitä palveluja yhdestä paikasta ilman, että perheet joutuvat liikkumaan paikasta toiseen.

Asiakasfoorumissa voit aidosti vaikuttaa perhekeskuksemme toimintaan. Palaute ei ole yksipuolista: saat meiltä myös tietää, miten näkemyksesi ovat vaikuttaneet.

Käsittelemme yhdessä työntekijöiden ja raatilaisten kanssa ajankohtaisia asioita, aiheina ovat mm. palveluiden sujuvuus ja kehittäminen. Asiakasfoorumin jäsenenä voit myös itse ehdottaa sinua kiinnostavia aiheita. Foorumissa huomioimme myös perheen lasten ja nuorten näkemykset toiminnasta.

Asiakasfoorumiin etsitään 8 - 10 aikuista, perhekeskuksen asiakasta. Toiminta käynnistyy syksyllä 2019 ja päättyy keväällä 2020. Toimintakauden aikana kokoontumisia on noin viisi kertaa. Foorumissa huomioidaan myös perheen lasten ja nuorten näkemykset perhekeskuksen toiminnasta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä terveydenhoitaja Pia Rantalaan sähköpostitse (pia.rantala@turku.fi) 15.5. - 31.5.2019 ja lähetä itsestäsi lyhyt, vapaamuotoinen hakemus. Jäsenet valitaan haastattelujen perusteella. Kaikkiin kiinnostuneisiin ollaan yhteydessä.

Odotamme näkemyksiäsi. Tervetuloa vaikuttamaan!

Syvälahden perhekeskuksen työntekijät