Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus etsii kilpailutusmenettelyllä palveluntuottajaa Pansion kuntosalille (Pernontie 16).

Aiheesta kiinnostuneet pääsevät tutustumaan paikkaan keskiviikkona 19.6. klo 9–11 ja tiistaina 25.6. klo 12–14. Tarjoukset on jätettävä viimeistään 31.7.

Pansio on yksi kaupungin erityistä tukea tarvitsevista asuinalueista syrjäytymisen ennaltaehkäisemisen näkökulmasta. Kilpailutuksen tavoitteena on saada alueelle innostava ja aktivoiva toimija, jonka avulla voidaan turvata alueen asukkaiden harjoittelumahdollisuudet kuntosalilla.

Tavoitteena kävijämäärän kasvu

Palveluntuottajan kanssa tehdään käyttöoikeussopimus, jossa palveluntuottaja sitoutuu pitämään kuntosalia avoinna miehitettynä vähintään 8 kuukautta vuodessa (1.9.–31.12. ja 2.1.–30.4.). Kuntosalin on oltava avoinna vähintään 20 tuntia viikossa, ja viikoittaisia aukiolopäiviä on oltava ainakin neljä.

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen Kimmoke- ja Seniorirannekkeen sekä Mihi-passin käyttäjien on voitava käyttää salia maksutta. Muun hinnaston palveluntuottaja voi määritellä vapaasti ja pitää palveluiden myymisestä kertyvät tulot. Tavoitteena on kasvattaa nykyistä kävijämäärää (500 / kk; 4 000 / 8 kk) merkittävästi. Alueella ei ole muita kuntosaleja.

Tila ja laitteet maksutta käyttöön

Palveluntarjoajan on asetettava toiminnalle vastuuhenkilö. Henkilökunnan on oltava perehtynyt laitteiden oikeaoppiseen käyttämiseen ja osattava ohjeistaa asiakkaita niiden käytössä. Palvelun pääkielen on oltava suomi.

Kuntosalin koko pukuhuoneineen on 383 m2. Välineistöön ja laitteistoon kuuluvat tavallisimmat painopakkalaitteet, vapaat painot ja lämmittelylaitteet. Liikuntapalvelut vastaa tilan ja laitteiden kunnossapidosta ja tilojen ylläpitosiivouksesta sekä niistä syntyvistä kustannuksista (vuokra, sähkö, vesi jne.). Tila ja laitteet annetaan käytettäväksi maksutta. Palveluntuottaja vastaa ainoastaan oman palvelunsa tuottamisesta syntyvistä kuluista.

Kysymykset viimeistään 26.6.

Kilpailutusta koskevat kysymykset on lähetettävä keskiviikkoon 26.6.2019 mennessä: liikunta.palvelut@turku.fi. Vastaukset julkaistaan tällä sivulla tiistaina 2.7.

Tarjoukset viimeistään 31.7.

Tarjoukset on jätettävä viimeistään 31.7. ja ne käydään läpi elokuun alussa. Potentiaaliset palveluntuottajat kutsutaan elokuussa järjestettävään neuvottelumenettelyyn, jossa käydään palveluntuottamisen tarkemmat sisällöt läpi. Neuvottelumenettelyn kautta valitaan palvelutuottaja, jonka kanssa varsinainen käyttöoikeussopimus tehdään ja sovitaan palvelun käynnistämisen yksityiskohdista.

 

Kaupunginosa/Alue: