Turun vapaa-aikatoimialan OmaKirjaston Youtube-kanavalta lähetetään keskiviikosta 25.3. alkaen livenä laulu- ja lukuhetkiä. Livelähetykset ovat vapaasti katsottavissa OmaKirjaston nettisivujen kautta osoitteessa omakirjasto.fi.

Lisätietoja, opastusta ja ohjeistusta:

Keskiviikon 25.3. klo 13.30 ensimmäisen lauluhetken vetää Timo Rautala ja Katriina Rainio. Perjantaina 27.3. vuorossa on lukuhetki myös klo 13.30. Lukuhetkessä kirjaston informaatikko Gunnar Högnäs lukee Sinikka Nopolan kokoelmaa Matkustan melko harvoin ja muita kirjoituksia. Lähetyksiä tullaan jatkamaan ja seuraava laululähetys on 1.4. ja lukuhetki 3.4.

Näin pääset katsomaan lähetykset:

  1. Mene osoitteeseen http://omakirjasto.fi.
  2. Klikkaa etusivun alareunasta punaista Videot-painiketta.
  3. Nauti lähetyksestä.

Lähetykset ovat katsottavissa myös jälkeenpäin.

Monipuolista sisältöä OmaKirjaston verkkosivuilla

Omakirjasto.fi-sivulle on koottu muitakin kirjasto-, kulttuuri- ja vapaa-ajanpalveluita. Helppokäyttöistä verkkosivua voi käyttää millä tahansa laitteella. Kaikki sivulle kootut palvelut ovat maksuttomia. Tarjolla on muun muassa äänikirjoja, e-kirjoja, Turun filharmonisen orkesterin konsertteja, museon valokuvakokoelmia sekä liikuntavideoita.

Kirjat-osion käyttöön tarvitaan kirjastokortin numero sekä nelinumeroinen pin-koodi. Jos kirjastokortti tai pin-koodi on hukassa voit pyytää väliaikaisen tunnuksen joko sähköpostitse osoitteesta vastaanotto.kaupunginkirjasto@turku.fi tai soittamalla p. (02) 262 0624. Muista ilmoittaa sähköpostitse koko nimesi ja syntymäaikasi.

Äänikirjat-osion käyttöön tarvitaan henkilökohtaiset Celian äänikirjapalvelun tunnukset, jotka voi saada silloin, kun tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa. Tunnukset voi saada käyttöönsä kirjastojen kautta, ja nyt poikkeustilanteessa näitä tunnuksia voidaan tehdä myös puhelimitse.

Asiasanat: