Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Vanha Suurtori

Konserttiin on vapaa pääsy!

Kaksiriviset hyvän mielen konsertissa

Musiikkia ja runoa Vanhalla Raatihuoneella -sarjassa sunnuntaina 2.11. konsertoi 20 vuotta soittamisen iloa tuottanut Turun Kaksiriviset. Luvassa on viihdyttävää vanhaa musiikkia, höysteenä uusiakin kappaleita.

Galleria Bernerissä 16.10.–16.11.2014

Eero Merimaa - Punctum

Eero Merimaan teokset käsittelevät tilaa, tilan kuvaamisen ja tilassa olemisen teemoja. Tiloja voidaan kuvata projektiopiirroksina, pohjapiirroksina tai valokuvia. Niitä voidaan luonnehtia sanallisesti tai ne voidaan esittää abstrahoidusti vaikkapa maalauksena.

Brinkkalan Galleria 16.11.2014 saakka

Näkökulmia elämän jatkuvasta liikkeestä

Carita Ahlqvistin,Hanna Luukkosen,Laura Myllykankaan ja Aino Mäntysen veistokset kertovat elämän jatkuvasta liikkeestä,hajoamisesta ja eheänä pysymisen kamppailusta.Heidän käyttämänsä materiaalit ovat orgaanisia ja hajoavia,ominaisuus joista nousee yhteys elämän universsaaliin kiertoon

Ullakkogalleriassa 4.1.2015 saakka

Tini Sauvo – Lintukansaa

Esillä on Tini Sauvon eri tekniikoilla valmistamia Lintukansan hahmoja. Näyttelyä täydentävät Tero Makkosen valokuvatutkielmat Lintukansan henkilöistä sekä Esa Lindroosin tilaan luoma äänimaailman. Myös työryhmän yhdessä luoma videoteos Lintukansaa saa ensiesityksensä.

Muut nostot

Vanhan Suurtorin vuokrattavat tilat
Turun Taidelainaamo
Vanhanajan joulumarkkinat Suurtori Turku

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio