Askella Turku kartalle!

Turun kaupunki otti Oulun kaupungin terveysliikuntahaasteen vastaan ja on mukana Koko kaupunki askeltaa – maailman ympäri -terveysliikuntakampanjassa 15.–31.8.2015. Turun lisäksi kisaan on ilmoittautunut myös Vantaa sekä rakas kilpakumppanimme Tampere.

Ota askel kohti aktiivisempaa arkea kävelemällä, juoksemalla (maassa tai vedessä), pelaten, tanssien tai vaikka pihatöissä!
Liikutaan yhdessä Turku voittoon!

 

Miten osallistun?

Syötä arvio askelletun matkan pituudesta kampanjan aikana oheiseen karttasovellukseen 15.8.-31.8. välisenä aikana. Jätä myös yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan ja voittaa upeita palkintoja!

Nettiosallistuminen on päättynyt!

Kampanjaan voi osallistua myös täyttämällä osallistumiskortin ja palauttamalla se 3.9.2015 mennessä Turku-pisteeseen, Joukkoliikenteen palvelutoimiston, pääkirjastoon, Impivaaran uimahalliin tai Samppalinnan maauimalaan. Kisan lopputulos julkistataan 7.9.2015. 

 

Askelmääriä:

1 km kävelyä = n. 1 500 askelta
1 h vesijuoksua = n. 2,4 km = n. 3 840 askelta
1 h tanssia = n. 2800 askelta = 1,8 km
Yksi kierros maapallon ympäri on noin 78 miljoonaa askelta.

 

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän edistäminen kestävällä tavalla. Turku on myös edelläkävijä liikkumaan aktivoinnissa. Toimivat terveyttä ja hyvinvointia edistävät liikunnan palvelupolut on rakennettu terveyskeskuksesta ja lastenneuvolasta liikuntapalvelukeskuksen kautta urheiluseuratoimintaan.

Yhteistyössä: 

askella_sponsorit.png