Eloa ja iloa

”Yhdessä tekemistä, ihmisen kohtaamista, elämänmakuisia tarinoita sekä hyvää ja laadukasta hoitoa”. Nämä asiat kuvaavat vanhustyötä, jota tehdään Turun kaupungin asumispalveluyksiköissä.

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Uusimmat blogipostaukset

Hannunniityn päiväkodin vierailu Kulkurin Valssissa

23.4.2020 10.03 - Nina Halkola
Kokoonnuimme yhdessä talon valoisaan saliin, Talvipuutarhaan. Eskarilaiset astelivat asukkaiden eteen ryhdikkäästi rivissä ja aloittivat vierailun esittämällä kaksi kaunista laulua. Asukkaat seurasivat lasten laulua tarkkaavaisesti ja hymyillen.

Kulkurin Valssin ulkoilupäivä 18.3.2020

7.4.2020 12.32 - Marjo Salminen
Jokaisella tuvalla oli oma ulkoiluvuoronsa: Polkkatupa aloitti ja Rokkitupa ulkoili viimeisenä.
Vuokkokoti jussi eloa ja iloa 3

Maailma elää järisyttävää poikkeustilannetta, mutta meillä on kaikki hyvin

25.3.2020 12.00 - Mia Siutla
Suomi ja koko maailma elää järisyttävää poikkeustilannetta. Valta on viruksella, jota emme tunne ja jonka etenemiseen voimme vaikuttaa vain huolellisella käsien pesulla, yskimisetiketillä ja rajoittamalla kontakteja.
Nuotit

Liinahaassa laulettiin karaokea ja tanssittiin vapaaehtoisvoimin

11.3.2020 14.09 - Rami Jalonen
Tieto karokesta ja tansseista on saavuttanut vapaaehtoisia laulajia ja tanssittajia mukaan. Karaokeporukka sai hetkessä juhlasalin syttymään. Hittibiisejä kuultiin useilta vuosikymmeniltä ja pian rohkeimmat tulkitsijat valitsivat jo seuraavaa kappalettaan.

Kesärekrytointi täydessä vauhdissa.

26.2.2020 12.00 - Mia Siutla
Kevät etenee ja kesän rekrytointikampanjat ovat täydessä vauhdissa. Joka vuosi tuntuu, että kesärekry alkaa aiemmin ja aiemmin. Kuntarekryssä on julkaistu kaikkien vanhusten asumispalveluyksiköiden kesäsijaistarpeita lähihoitajista, sairaanhoitajista ja hoiva-avustajista.

Sivut