Kulkurin Valssin ulkoilupäivä 18.3.2020

Kulkurin Valssin kehittämispäivä peruuntui, sen sijaan järjestettiin sisäpihalla ulkoilutapahtuma koko talon asukkaille.

Jokaisella tuvalla oli oma ulkoiluvuoronsa: Polkkatupa aloitti ja Rokkitupa ulkoili viimeisenä.

Ateriapalvelutuottajamme Fazer järjesti meille grillimakkarat muutaman päivän varoitusajalla ja grilli olikin kuumana koko päivän. Grillimestarin virkaa toimitti työkokeilijamme Jesse. Makkaran kylkeen oli tarjolla lämmintä glögiä ja mehua sekä jälkiruuaksi nautittiin vielä kahvit ja keksit.

- Tosi hieno tällainen tapahtuma, minä kyllä ulkoilen monta kertaa päivässä tässä pihalla, kertoo Else. Taustalla Pirkko nauttii lämmintä glögiä.
Grillimestari Jesse

Makkaroiden grillaantuessa ohjelmassa oli - musiikin tahdittamana tietysti, koska Kulkurin Valssissa ollaan - pallottelua ja renkaanheittoa. Ulkoilupäivämme oli tuulinen, joten meidän piti myös jumpata pysyäksemme lämpiminä.

Yksikön esimies Marjo pallonheitossa asukkaan kanssa

Päivä oli erittäin onnistunut ja asukkaat saivat kokea ilon ja naurun hetkiä. Kymmenet valokuvat jäivät muistoiksi päivästä ja omaisille lähetettäväksi. Jos jotain hyvää yrittää löytää koronaviruksesta, niin tämä päivä oli hyvä.

Kiitos Kulkurin Valssin asukkaat ja reippaat hoitajat!

Tietoa kirjoittajasta

Marjo
Salminen
Yksikön esimies, Kulkurin Valssi 1
Hyvinvointitoimiala
Kaupunginosa/alue: