Luistelujoukkue vieraili Runosmäen vanhuskeskuksessa

Turun Riennon Filiae Aboenses -joukkue kävi Runosmäen vanhuskeskuksessa viettämässä laatuaikaa vanhusten kanssa.

Turun Riennon Filiae Aboenses -muodostelmaluistelujoukkue vieraili Runosmäen vanhuskeskuksessa sunnuntaina 17.11. Välittämistä ja laatuaikaa -tapahtuman merkeissä. Tapahtumassa vanhuskeskuksen asukkaat saivat nauttia nuorten esityksistä ja yhteislaulusta sekä askarrella yhdessä nuorten kanssa. Tapahtuman sponsorina toimi Puustelli.

Luistelujoukkue toteuttaa Välittämistä ja laatuaikaa vanhuksille -tapahtumia kerätäkseen rahaa tulevan kisakauden kilpailupukuihin ja kisamatkojen kustannuksiin. Vastineeksi sponsorien (yritysten) rahallisesta tuesta luistelujoukkue vierailee hoitolaitoksissa asuvien vanhusten luona. Hoitolaitoksille tämä ei maksa mitään.

Filiae Aboenses on Turun Riennon Taitoluistelu ry:n muodostelmaluistelijoiden joukkue, joka kilpailee SM-noviisit -sarjassa. Noviisit ovat 12-15-vuotiaita tyttöjä, ja harjoituksia heillä on viikoittain 6,5 tuntia jäällä ja lisäksi on tanssia ja muuta oheisharjoittelua viisi kertaa viikossa.

Harjoittelun tavoitteena on menestyminen kilpailuissa. Kisakaudella 2019 joukkue kisaa mm. pääkaupunkiseudulla ja ulkomailla.

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Filiae Aboenses (SM-Noviisit) on Turun Riennon Taitoluistelu ry:n kilpaileva muodostelmaluistelijoiden joukkue.
Voit seurata luisteluun ja vanhuskeskusvierailuihin liittyviä kuulumisiamme Instagramissa osoitteessa: https://www.instagram.com/filiaeaboenses/ https://www.facebook.com/filiaeaboenses/
Kaupunginosa/alue: