Föliblogi

Turun seudun joukkoliikenne Fölin blogi.

Fölin blogista voit lukea joukkoliikenteen uusista tuulista ja pääset kurkistamaan kulisseihin; Föli on muutakin kuin katukuvasta tutut keltaiset bussit, föllärit ja vesibussit.

Uusimmat blogipostaukset

Sirpa Laurent bussissa

Sirpa Laurent kulkee työmatkansa bussilla

20.12.2019 11.50
Matkustan kanssasi  -juttusarjassa esitellään nyt tyytyväinen Föli-työmatkakortin käyttäjä. Sirpa Laurent työskentelee lähihoitajana Runosmäen Vanhuskeskuksessa. Hänellä on käytössään Turun kaupungin työntekijöilleen tarjoama työsuhdematkalippu eli Fölin työmatkakortti.
Bussi Turussa

Kuparivuoren koulun 4B-luokka vietti onnistuneen retkipäivän Turussa

10.9.2019 08.34
Föli järjesti keväällä 2019 Turun, Kaarinan, Raision, Naantalin, Liedon ja Ruskon peruskoululaisille kilpailun, jossa oli palkintona luokkaretki eli Fölin matkailijaliput sekä elokuva- ja herkkuliput koko luokalle.

Näin käytät Föli-fillareita

5.7.2019 13.07 - Föli-fillarit
Föli-fillareilla matkustaminen kesän menoihin käy nopeasti ja mukavasti! Jos et ole aiemmin käyttänyt kaupunkipyöriä, kannattaa lukea tämä kirjoitus, johon olemme koonneet kaupunkipyöräilystä kiinnostuneita useimmin askarruttaneita kysymyksiä.

Viisi vuotta fiiliksissä!

27.6.2019 16.39 - Sirpa Korte
Föli täyttää 1. heinäkuuta jo viisi vuotta. Viisivuotias Föli on moderni liikennemuoto ja Turun, Kaarinan, Raision, Naantalin, Liedon ja Ruskon yhteinen ylpeyden aihe.
Kuhankuono

Erämaakokemus sulle ja mulle

15.4.2019 08.03 - Hanna Ylitalo
Kurjenrahkan kansallispuistoa nimitetään usein ”turkulaisten erämaaksi”. Ja ihan syystä. Kurjenrahka sijaitsee vain noin puolen tunnin matkan päässä Turusta ja sinne on helppo tulla, nyt myös paikallisliikenteen bussilla!

Sivut