Kiitos lukijoillemme!

Nyt on aika nauttia kesästä

 

Turun seudun tulkkikeskus on pitänyt blogia noin neljä vuotta. Olemme halunneet tuoda esiin välähdyksiä kielipalvelualan monipuolisesta, mielenkiintoisesta arjesta sekä kertoa tulkkikeskuksen rautaisten ammattilaisten työstä ja ajatuksista. Aikoina, joina kielipalveluala on ollut esillä julkisuudessa usein negatiivisessa valossa mm. asioimistulkkauksen laatukeskusteluissa, meille on ollut tärkeää, että alalle koulutettujen ammattilaisten ääntä saataisiin esiin ja työtämme tunnetuksi positiivisessa hengessä. 

Koronaepidemia on vaikuttanut tulkkikeskuksen työarkeen siten, että blogin kirjoittaminen on valitettavasti jäänyt toissijaiseksi, kun resursseja on jouduttu suuntaamaan muihin työtehtäviin. Niinpä päädyimme siihen ratkaisuun, että tämä blogi jää luettavaksenne, mutta päivityksiä ei enää tehdä.    

Suurkiitos kaikille blogimme lukijoille ja erityiskiitos niille lukuisille henkilöille, jotka ovat osallistuneet tämän blogin sisällöntuottamiseen tulkkikeskuksessa ja tulkkikeskuksen ulkopuolella. Kiitos, että olette halunneet jakaa arvokasta osaamistanne Turun seudun tulkkikeskuksen blogin lukijoille!     

Mukavaa kesää kaikille!   

Tietoa kirjoittajasta

Turun seudun tulkkikeskus