Tulkkauspalvelua voi tilata tulkkikeskuksesta vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä

Virka-aikojen ulkopuolella kiireellisissä ja akuuteissa asioissa tulkkauspalvelu tilataan Turun seudun tulkkikeskuksen päivystysnumerosta.

Toisinaan viranomaisille tulee maahanmuuttajien kanssa asioitaessa eteen tilanteita, joita ei ole voinut syystä tai toisesta ennakoida ja joista puuttuu yhteisymmärrys puuttuvan kielitaidon vuoksi. Tällöin viestintätilanteeseen on nopeastikin avuksi saatavilla yhteinen kieli eli tulkkausalalle koulutettu ja kokenut asioimistulkki Turun seudun tulkkikeskuksesta. 

Tulkkauspalvelua voi tilata Turun seudun tulkkikeskuksesta 24/7/365: virka-aikana arkisin suoraan tulkkivälityksestä ja virka-aikojen ulkopuolella päivystyspuhelimesta. Tulkkausta tilaava viranomainen saa aina henkilökohtaista asiakaspalvelua, sillä puhelimeen ja sähköpostiin vastaavat tulkkikeskuksen ammattitaitoiset tulkkivälittäjät, jotka mielellään neuvovat ja opastavat tilaajia kaikissa tulkkausasioissa.  

Jos äkillinen tulkkaustarve yllättää kesken työpäivän virka-aikana, voi – kiireettömän tulkkaustarpeen lisäksi - kiireellistäkin tulkkauspalvelua tilata tulkkivälityksestä puhelinnumerosta 02 2626 321 tai sähköpostitse osoitteesta tulkkaukset.tulkkikeskus@turku.fi arkisin kello 8.15 – 16.00 välisenä aikana.   

Virka-aikojen ulkopuolella kiireellisissä ja akuuteissa asioissa tulkkauspalvelu tilataan Turun seudun tulkkikeskuksen päivystyspuhelimesta numerosta 0500 788 703. Päivystyspuhelimesta tilataan tulkkausta aina samalle päivälle eli akuuttiin tarpeeseen.

Tulkkausten peruutukset voi sujuvasti ilmoittaa sähköpostitse: tulkkaukset.tulkkikeskus@turku.fi   

Kiireettömiä tulkkaustilauksia varten kannattaa myös tiedustella viranomaisen sähköistä tilausmahdollisuutta tulkkivälityksestä osoitteesta tulkkaukset.tulkkikeskus@turku.fi

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Turun seudun tulkkikeskus