Kulttuuriblogi

Kulttuurin ajankohtaiset kuulumiset

Lue mitä verhojen takana tapahtuu ja miten tapahtumat syntyvät. Vinkkejä Turun kaupungin kulttuuriin.

Uusimmat blogipostaukset

Joka vuosi varrotaan, köyhimpäänkin kotihin

10.12.2018 11.07 - Leena Vuorio
Tuomaasta housut naulaan ja alkaa joulurauha. Kuparisepän talossa vietetään Tuomaan päivää. Silloin piti valmistelujen olla ohi ja alkoi virallisesti jouluaika. Tuomaan päivä oli mitä mainioin kyläilypäivä.

Yhdessä yksinäisyyttä vastaan!

3.12.2018 09.00 - Irina Niemimäki
Yksinäisyys on luokiteltu suomalaisten uudeksi kansantaudiksi, ja viimeistään nyt on todettu ja ymmärretty sen kokonaisvaltaiset vaikutukset yksilön hyvinvointiin. Jopa yksinäisyyden fysiologiset vaikutukset on mitattu ja tutkijan sanoin todettu raflaavasti, että yksinäisyys tappaa!

Romanttinen kevät

26.11.2018 09.00 - Paula Kahtola
Marraskuun harmauden keskellä on ihanaa voida sanoa: kevät on täällä! Se on totta, sillä Turun filharmonisen orkesterin kevätkauden ohjelmisto on julkaistu.

Lukivaikeus ei estä opiskelua

19.11.2018 08.00 - Tarja Rajala
Keskeytin lukion kaksi kertaa, kun minulla on tämä lukivaikeus. Nuori asiakas sanoi minulle näin kirjaston aulassa, kun esittelin Celian äänikirjoja. Hän poistui hymyillen, kun olimme tehneet tunnukset, joilla hän saa äänikirjat opiskeluun ja vapaa-aikaan suoraan netistä.

Pue fiilikset Turusta biisin sanoiksi

12.11.2018 09.30 - Niina Niemi-Nagy
Mitä tunteita tai muistoja Turku sinussa herättää? Miltä Turku tuntuu, maistuu ja kuulostaa? Mistä Turku ja turkulaiset on tehty? Mitä olet aina halunnut sanoa Turusta?

Sivut