Kulttuuriblogi

Kulttuurin ajankohtaiset kuulumiset

Lue mitä verhojen takana tapahtuu ja miten tapahtumat syntyvät. Vinkkejä Turun kaupungin kulttuuriin.

Uusimmat blogipostaukset

Mikä ihmeen Syvälahden kirjasto?

20.4.2018 14.55 - Niko-Matti Ahti
Kesän 2018 aikana Hirvensalon kirjasto muuttaa uusiin tiloihin Syvälahden monitoimitaloon. Sen myötä muuttuu kirjaston nimi: Hirvensalon kirjastosta tulee Syvälahden kirjasto. Samalla saarella silti pysymme.

Tärpit TFO:n syksyyn

18.4.2018 10.00 - Paula Kahtola
Vaikka edellisistä pakkasista on vasta päästy, Turun filharmoninen orkesteri valmistautuu jo seuraavaan syksyyn. Orkesterin ohjelmatoimikunta on tehnyt suuren työn ja valinnut taatusti monipuolisen, mielenkiintoisen ja elämyksiä herättävän konserttikokonaisuuden syksyllä nautittavaksi.

Leikkiä, luovuutta ja laadukasta lastenkulttuuria

9.4.2018 09.00 - Ella Piesala
Aloitin työni Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston toiminnanjohtajana tämän vuoden alussa. Kohtaamiseni Seikkailupuiston kanssa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Voin edelleen allekirjoittaa ensivaikutelmani: Seikkis on sympaattinen, koko maan mittakaavassa ainutlaatuinen paikka.

Pukusuunnittelija Tiina Valkama vaatettaa treffikumppaneita urakalla!

3.4.2018 10.00 - Tiina Valkama
Kuvassa on luonnoksia roolihahmojen asuista.En edes muista, mitä olen itse joskus pukenut päälleni treffeille, mutta nyt treffipukeutumiseen on hyvä näppituntuma, sillä suunnittelin kaikki vaateparret Emma Teatterissa nähtävään Love Me Tinder -kesäkomediaan.

Paleface kertoo miten päätyi tekemään musikaalia Turusta

26.3.2018 09.00 - Paleface
Syyskuussa Turun Kaupunginteatterin lavalla nähdään ja kuullaan jotain päräyttävää. Nyt on syntynyt teos, jossa moni asia natsaa! Toisiinsakietoutuvissa tarinoissa on syvyyttä, kerronnassa imua ja hahmoissa väkevää emootiota. Kaikkea rytmittää tolkuttoman hieno musa.

Sivut