Kulttuuriblogi

Kulttuurin ajankohtaiset kuulumiset

Lue mitä verhojen takana tapahtuu ja miten tapahtumat syntyvät. Vinkkejä Turun kaupungin kulttuuriin.

Uusimmat blogipostaukset

Virkistäviä vinkkejä ulkoliikuntaan

16.7.2018 09.01 - Liisa Koskimäki
Turussa on suurenmoiset ulkoilumahdollisuudet vain kivenheiton päässä jokaisen turkulaisen kotiovelta. On luontopolkuja, kuntoratoja, kenttiä, maauimaloita, uimarantoja, ulkokuntosaleja... Mikä parasta, suurin osa liikuntamahdollisuuksista on maksuttomia ja vapaassa käytössä.

Liikennekaupunki on lapsekas kuusikymppinen

2.7.2018 09.00 - Hannele Sivonen
Moni turkulainen ei ole suinkaan päässyt ensimmäistä kertaa auton rattiin autokoulun penkillä, vaan Kupittaanpuiston vehreissä maisemissa.

Joka päivä on Kurala-päivä

18.6.2018 08.15 - Johanna Viitaharju
Pikkukesä kiirehtii jo kohti juhannusta, mutta ei hätää: vasta sen jälkeenhän eteen avautuu se varsinainen kesä, iso kesä heinähelteineen, alkaa lomalaisen autuas ajelehtiminen korkean kesäpäivän ja lämpimän yöhämärän välillä… No, tänä vuonna helteitä elettiin jo toukokuussa, ja

Kasvien kohinaa, kukkien puhetta

11.6.2018 09.00 - Taina Ratia
Helteinen kevätkesä on kohahduttanut luonnon kukoistamaan ennätysajassa. Toukokuun alussa elimme tropiikissa, kohta kolkutellaan jo kuivan autiomaan porteilla. Pääkirjastossa 5.6. avattu näyttely Unelmien puutarha johdattaa aistimaan puutarhan tuoksuja ja näkyjä – jopa ääniä!

6 toisenlaista kesävinkkiä

4.6.2018 11.52 - Kulttuuria Turussa
Etkö keksi tekemistä ja rannalla makoilu on jo tylsää? Nappaa muutama uusi luonnonläheinen ja liikuttava vinkki kesäkuuhun!1. Saako museossa juosta?8.–10.6. klo 11.15 ja 16.15 Liikettä kinttuihin -opastukset Turun linnassa

Sivut