Kausikorttilaisena olet musiikkielämysten ytimessä

Sopisiko sinulle kausikortti?

Turun filharmonisen orkesterin kevätkausi on julkaistu ja lipunmyynti alkanut. Ensimmäistä kertaa koronan alkamisen jälkeen myös kausikortit tekevät paluun. Suosittuja kausikortteja on useaan otteeseen kyselty, ja monelle asiakkaalle viikoittainen konserttiperinne ja oma, vuodesta toiseen samana toistuva istumapaikka salissa on tärkeä. 

Rakas harrastus 

Kysyimme vuosi sitten kausikorttiasiakkailtamme, mitä kausikorttilaisuus heille merkitsee. Vastauksia oli ihanaa lukea - monelle konsertti on viikon kohokohta. Kausikorttilaisuutta ei ole vain vaihtuvan sinfoniaohjelmiston kuuntelemista kerran viikossa, vaan se on rakas harrastus, jonka parissa tavataan ystäviä, saadaan uusia tuttavia ja vaihdellaan kuulumisia sekä ajatuksia musiikista. Ja mikä olisikaan mukavampaa keskellä tätä pimeää syksyä ja talvea, kuin sohvalla löhöämisen sijaan lähteä kuuntelemaan musiikkia. Ja bonuksena tulee kuin vahingossa opittuakin musiikista, kun sitä säännöllisesti kuuntelee. Järjestämme kausikorttilaisillemme myös säännöllisesti iltoja, joissa esitellään tulevaa ohjelmistoa ja muita ajankohtaisia aiheita sekä tavataan taiteilijoita. 

Poimintoja kausikorttilaisten suusta: 

”Omalle paikalle on mukava ja kotoisa tulla!”

”Et koskaan lähde tyytymättömänä pois.”

”Kausikorttilaisuus avartaa, tulee käytyä tuntemattomien säveltäjien konserteissa.”

”Keskustellaan konsertista ja samalla vaihdetaan kuulumisia sherrylasin äärellä. ”

”Minulla on aina hyvä paikka varattuna jokaiseen konserttiin. Näin tulen paikalle myös silloin, kun ohjelmisto etukäteen ei houkuttele, tai ulkona sataa.”

”Kausikorttilaisena saa laaja-alaisen kattauksen orkesterimusiikkia.”

”Musiikki on aina inspiroinut, rentouttanut ja auttanut selkeyttämään ajattelua.”

Sopisiko sinulle kausikortti?

Meillä on kausikorttilaisia yli 800, ja mukaan mahtuu aina uusia. Kausikorttilaisiamme yhdistää luonnollisesti rakkaus musiikkiin ja into kokea aina uusia konserttielämyksiä. Konsertin lomassa myös tavataan ystäviä ja saadaan uusia tuttavuuksia. Vanhin kausikorttilaisemme on käynyt säännöllisesti konserteissamme jo 74 vuotta. 

Keväällä myynnissä on useita erilaisia kausikortteja. Ikoninen Torstai-kausikortti on kausikorteista suosituin. Torstaisin musiikinystävät kokoontuvat mieliharrastuksensa pariin. Torstai-kausikorttilaisena koko kausi on yhtä juhlaa, sillä tutustut joka viikko uuteen, upeaan ohjelmistoon ja kansainvälisiin ja kotimaisiin huipputaiteilijoihin. Rakastetulla Perjantai-kausikortilla taas siirtymä arjesta viikonloppuun siivittyy musiikin sävelin, ja perjantaisin Konserttitalo on täynnä elämää.

Jos sinulle enemmän on enemmän, voisi Deluxe-kausikortti olla sopiva. Deluxe on nimensä mukaisesti ylellisyyttä tihkuva vaihtoehto, joka takaa monipuoliset musiikkinautinnot ja on pääsylippu jokaiseen kauden orkesterikonserttiin.

Ja jos kuitenkin kausikortti on liian sopiva, kannattaa harkita SOS-sarjalippua. Sävellä oma sarjasi antaa mahdollisuuden valita vähintään viisi eniten kiinnostavinta konserttia, ja sarjalipulla kokonaishinnasta saa mukavan alennuksen. 

Tietoa kirjoittajasta

Paula
Kahtola
tiedottaja-markkinoija
Turun filharmoninen orkesteri