Kivakesä kulmilla 2021

Kivakesä kulmilla on maksutonta, avointa ja mukaansatempaavaa

Kivakesä kulmilla tarjoaa alakouluikäisille ja sitä nuoremmille lapsille kesä-heinäkuussa arkipäivisin klo 11–16 maksutonta, mukavaa ja avointa toimintaa, joka varmasti tempaa mukaansa. Alle kouluikäiset ovat tervetulleita huoltajan kanssa.

Osallistujat pääsevät mm. askartelemaan helppoja ja hienoja töitä, harjoittelemaan kädentaitoja, pelaamaan pelejä, liikkumaan erilaisissa ympäristöissä ja tutustumaan ehkä johonkin aivan uuteen. 

Toimintaa järjestetään kuudella asuinalueella Turussa. Mukaan voi tulla tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi, erillistä ilmottautumista ei tarvita. Tarjolla on päivittäin ilmainen välipala ja juotavaa.

 

Metsäretkillä tutustutaan lähiluontoon ja nautitaan ihanista kesäpäivistä. Innostavat lastenleikit ja pelit sytyttävät ilon ja riemun. Taidemuseoiden työpajoilla osallistujat pääsevät kehittämään kädentaitojaan ja kurkistamaan erilaisten museoiden sisältöihin.

Paikalla on monia kokeneita ohjaajia, joita on helppo lähestyä asiassa kuin asiassa. Erityisinä ohjelmanumeroina on erilaisia työpajoja, joissa oman alansa kokeneet ohjaajat ja pitkän linjan harrastajat ohjaavat innostavan työpajan ja opettavat harrastuksen alkeita. Toiminta on lasten näköistä.

Osallistujamäärät vaihtelevat. Kesäkuun aikana toiminta tavoitti eri alueilla yhteensä lähes 2 500 lasta.

 

Lapset lähtevät Kivakesä kulmilla -toiminnasta kotiin hymyssä suin. Parhaimmissa tapauksissa lapset ovat ystävystyneet keskenään ja tapaavat toisiaan jatkossakin.

Tarkistathan alueesi tarkemman tapahtumakalenterin ja ajat netistä: www.turku.fi/kivaloma

Nähdään kulmilla!

Tietoa kirjoittajasta

Tiia
Pelonen
Työharjoittelija
Vapaa-ajan palvelukokonaisuus
Tiia opiskelee media-alaa ja kuvallista ilmaisua Turun Ammatti-instituutissa.