Saammeko jo juhlia?

Valoa näkyy jo tunnelin päässä.

Varmasti moni miettii minkälaisia juhlia nyt saa järjestää. Useat juhlat nimittäin jouduttiin perumaan – tai ehkä parempi termi on siirtämään koronan jälkeiseen aikaan.

Elämässämme on korona-aikanakin tapahtunut merkittäviä, juhlan arvoisia asioita - on täytetty pyöreitä vuosia, on päästy ripiltä, menty naimisiin ja vauvoja on syntynyt, mutta nämä eivät ehkä ole tuntuneet samalta, kun niitä ei ole päässyt läheisten ja ystävien kanssa juhlimaan.

Saammeko jo juhlia? Moni varmasti miettii, voiko juhlia jo järjestää. Tietenkin voi! Valoa näkyy jo tunnelin päässä. Ensisijaisen tärkeää on, että kaikki tulevat täysin terveisinä juhliin ja järjestäjä ottaa terveysturvallisuuden jo juhlia suunniteltaessa huomioon. Kannattaa varata väljemmät juhlatilat, jotta vierailla on enemmän liikkumavaraa eikä pöytiä sekä tarjoiluja tarvitse yrittää änkeä ahtaisiin nurkkiin. Väljemmissä tiloissa voi vaikka laittaa tanssijalalla koreaksi ihan extempore!

Turun museokeskuksella on erikokoisia tiloja, joista näyttävimmät Turun linnassa. Turun linna tarjoaa isojen reilujen 200 hengen juhlasalien lisäksi tiloja myös pienemmille seurueille.  Edustava Kuningattarenkamari, joka nimensä mukaan toimi Katariina Jagellonican makuuhuoneena sopii esimerkiksi rippijuhlien viettoon. Tilaan mahtuu 50 henkilöä, mutta näinä aikoina ehkä 30 hengen seurue nauttii juhlasta Kuningattarenkamarissa hieman väljemmin.

Syntymäpäiväjuhlien ehdottomana ykköspaikkana on Joulurauhan julistuksesta kuuluisa Brinkkalan talo. Brinkkalassa on kokonainen juhlakerros, josta on valittavissa viisi erilaista ja erikokoista huonetta. Tai vaikka kaikki, jos haluaa juhlia suuremmin! Brinkkalan taloon jokainen juhlien järjestäjä voi tuoda omat kermakakut ja kuplivat, mikä alkaakin olla harvinaista juhlapaikoissa.

Tiesitkö, että Wäinö Aaltosen museon aulaa voi myös vuokrata juhlatilaksi? Tämä avara tila taiteen tyyssijassa tarjoaa juhlallesi oman, henkeäsalpaavan säväyksen. Suomi-neito aulassa toivottaa vieraasi lämpimästi tervetulleeksi juhliisi!

Nauti juhlista!

Lisätietoja vuokrattavista tiloista

Leikkimielisten testien avulla pääset tutustumaan tiloihin ja testaamaan mikä juhlapaikka sopii sinun juhliisi

Tietoa kirjoittajasta

Sanna
Wolstenholme
Myyntipäällikkö
Turun filharmoninen orkesteri ja Turun museokeskus