Parasta mun torissa-blogit

Muistoja, makuja ja mukulakiviä

Kauppatori on Turun perinteinen kohtaamispaikka. Ostosten lomassa siellä tavataan ihmisiä ja kuulumiset kerrataan torikaffella. Jokaisella turkulaisella on torista tarina kerrottavanaan.

Kysymme torikauppiailta, torilla asioivilta ihmisiltä ja muutamilta tunnetuilta turkulaisilta heidän tarinoitaan Kauppatorista. Niiden pohjalta kirjoitetut turinat ja tarinat löydät tästä blogista.

Entä mikä on parasta sun torissa?

Ota kuva Kauppatorista ja jaa se, sekä mahdollinen oma toritarinasi, Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa tunnisteilla #parastamuntorissa ja #turku.

 

Uusimmat blogipostaukset

Yrittäjät kutsuvat keskustaan

3.12.2018 11.57
Kauppatorin ympäristöön mahtuu kahviloita, keskuksia ja kauppoja. Kauppatorin kulman yrittäjät Johanna Rauhala ja Marjatta Tuomes kannustavat turkulaisia ja turisteja tulemaan palvelevaan ja viihtyisään keskustaan. Johanna Rauhala, Hattu ja Hansikas

Erkki toisi tanssit torille

12.11.2018 12.12
”Olen varmasti aikamoisen tuttu näky Kauppatorilla. Jäin muutama vuosi sitten eläkkeelle, jonka jälkeen olenkin käyn torilla lähes päivittäin.
Li Andersson Kauppatorilla

Kansanedustaja Li Andersson

5.8.2016 13.31
Kauppatorilla on valtava merkitys minulle, sillä se sai minut aikoinaan kiinnostumaan kuntalaisten osallistumisesta päätöksentekoon sekä politiikasta.
Eetu

Eetu

2.8.2016 12.00
“Olen kotoisin Raisiosta, mutta kyllä Kauppatori on tuttu paikka. Tänään olen vain ohikulkumatkalla, mutta välillä kävelen torin läpi tai käyn ostamassa jäätelöä.
Kirjamyyjä Maire

Kirjamyyjä Maire

28.7.2016 14.24
"Ai miksi myyn kirjoja? No, kirjat ovat mielenkiintoisia ja niitä lukee mielellään. Itse luen historiallisia kirjoja tai elämäkertoja. Sellaisia, missä on elettyä elämää ja jotka jotenkin perustuvat oikeisiin tapahtumiin ja tositarinoihin.

Sivut