Anna

Tämä on perheyritys ja vaikka en itse ole juuri tästä perheestä, olen jo toista kesää työntekijänä.

Tämä on perheyritys ja vaikka en itse ole juuri tästä perheestä, olen jo toista kesää työntekijänä. Myynti alkaa pääsiäisen aikaan ja jatkuu syksyyn. Olen ihan turkulainen ja käynyt koko elämän täällä perheen kanssa. Oikeastaan muistan senkin, että ollaan perheen kanssa ihan aina käyty juuri täällä Sorin kojulla ostoksilla.

Kun hain tätä työtä, tänne oli 200 hakijaa. Ei kaikkia tietenkään edes haastateltu, mutta kaksi otettiin ja minä olin toinen. En osaa sanoa mikä oli se valtti, jolla tänne pääsin, mutta täällä on kiva olla töissä. Uskoisin että torimyyjiksi halutaan, koska tämä on sosiaalista työtä ja varsinkin kesällä on kiva olla ulkona.

Töissä ollessa tämä torilla oleminen on tietenkin vähän erilaista, mutta aina täällä torilla oleminen on sellainen sosiaalinen tilanne. Täällä käy paljon asiakkaita ja suurimmaksi osaksi oikein iloisia ja positiivisia ihmisiä. Ihmiset ovat aina tosi hyvällä tuulella. Erityisesti mieleen on jäänyt yksi vanhempi rouva, joka käy viikottain ja ostaa aina kaikkia ihania kaaleja. Hän on aina niin ihanan iloinen. Muita samanlaisia on paljon ja erityisesti kantikset jäävät mieleen.

Turun Kauppatorilla parasta on tämä tunnelma. Myös se, että täällä on ihan ainutlaatuinen valikoima. Oikeastaan tämä koko idea, että saat ostettua ihan kaikkea täältä. Sekin on erityistä, että oikeastaan kaikki on lähiruokaa. Tietysti jotain hedelmiä ja muuta on ulkomailta, mutta kaikki suomalaiset vihannekset ja sellaiset ovat tästä ihan lähiseudulta.