Eetu

'Jos kirjoittaisin Kauppatorista näytelmän, tarinan sankareina olisivat ehdottomasti tuulentaistelijamummot, jotka kulkevat tuolla torilla vastatuulessa isot muoviset ostoskassit heiluen.'

“Olen kotoisin Raisiosta, mutta kyllä Kauppatori on tuttu paikka. Tänään olen vain ohikulkumatkalla, mutta välillä kävelen torin läpi tai käyn ostamassa jäätelöä.

Toivoisin, että olisi enemmänkin syitä käydä torilla. Esimerkiksi esiintyvä taide, taidenäyttelyt ja musiikkitapahtumat voisivat elävöittää toria. Robinin keikka torilla oli todella upea. Robin esiintyi Wiklundin katolla ja ihmisiä oli kokoontunut torille massoittain. Ehkä joku joukkozumbakin olisi hauskaa katsottavaa torilla!

Oma kesäni kuluu teatterin parissa, sillä olen ohjaajana Puhelinluettelo-nimisessä näytelmässä, jonka esitykset alkoivat heinäkuussa. Jos kirjoittaisin Kauppatorista näytelmän, se kuvaisi erilaisia ihmiskohtaloita, mutta veisin sen varmaan hieman humoristiselle ja kepeälle linjalle. Tarinan sankareina olisivat ehdottomasti tuulentaistelijamummot, jotka kulkevat tuolla torilla vastatuulessa isot muoviset ostoskassit heiluen ja painavat eteenpäin 45 asteen kulmassa.

Kaikkein kauneinta Kauppatorissa on maa. Tykkään noista mukulakivistä tai miksi niitä nyt kutsuisi. Ne tuovat tietynlaista henkeä toriin.”