Päivi ja Riia

Meillä on sovittu tapaaminen tuossa Wikken kulmalla. Siksi tultiin tähän poikkeamaan.

“Tunnemme toisemme siitä, että ollaan oltu samassa työpaikassa ja ollaan samasta talosta, samasta kerroksestakin. Eli työkavereita ja naapureita. Bayerissa meillä oli sellainen kahviporukka, joka aina kokoontui ja siitä joku keksi, että meitä kutsutaan Marttakerhoksi. Nykyään nähdään samalla porukalla. Nähdään porukalla pari kertaa vuodessa, mutta me kaksi vähän useammin. Tänäänkin leidit tapaa ja meillä on sovittu tapaaminen tuossa Wikken kulmalla. Siksi tultiin tähän poikkeamaan.

Tullaan bussilla tänne Runosmäestä. Riia käy vähän useammin, sillä täällä on hyvät vihannekset ja paljon myyjiä, jotka myy itse kasvattamiaan tuotteita. Nyt tultiin vähän katsomaan vaatteita ohikulkumatkalla. Päivi ajatteli, että kun jää eläkkeelle niin sitten se on halli ja Kauppatori, mutta kesällä aika menee mökillä ja ei ole oikein ehtinyt vielä käydä paljon torilla.

Tänne olisi mukava saada jotain kaunista uudistustakin. Ehkä enemmän penkkejä, jossa meidän kaltaiset naiset voisi istuskella rauhassa. Kyllä tämä tori täytyy pitää elinvoimaisena. Salossa on kuulemma iltatorilla enemmän toimintaa ja täälläkin on mukavaa, jos illalla on jotain esiintyjiä tai ohjelmaa. Sellaista tulee mielellään katsomaan ja rauhallisiin kahviloihin kahville.”