Ruokaviikkojen ohjelmakattaus
Ruokaviikkojen ohjelmakattaus -juttusarjassa esitellään Turun ruokaviikkojen tapahtumia ja tutustutaan tekijöihin tapahtumien taustalla. Tule mukaan seuraamaan kesän herkullisimpia tapahtumia!
Uusimmat blogipostaukset

Ruokaviikkojen ohjelmakattaus, osa 7: Tammiston Kuulas – Picnic with Samuil Angelov ja Taste of Archipelago
25.5.2023 15.51
Kesä on mitä ihaninta festivaaliaikaa – ja mikä olisikaan parempi tapa viettää kesäpäivää kuin Naantalissa Taste of Archipelago -ruoka- ja juomafestareilla 17.6. maistellen uutuuksia omenapuiden alla ja live-musiikkia kuunnellen?

Ruokaviikkojen ohjelmakattaus, osa 6: Turku Aperitivo
23.5.2023 14.12
Ruokaviikoilla järjestettävä Turku Aperitivo -viikko 5.–12.6.2023 tuo Välimeren maista tutun aperitivo-kulttuurin Aurajoen rantaan! Viikon aikana lukuisissa turkulaisravintoloissa voi nauttia juoman ja antipasto-tyyppisen alkupalan kiinteään 12 euron hintaan.

Ruokaviikkojen ohjelmakattaus, osa 5: Petteri Luodon maistelumenu OOBUssa
19.5.2023 13.32
Ruokaviikot ovat paikallisten ravintoloiden ja sesongin raaka-aineiden juhla-aikaa! Keittiömestari Petteri Luoto saapuu Turkuun ravintola OOBUun osana Turun ruokaviikkoja 9.–10.6.2023.

Ruokaviikkojen ohjelmakattaus, osa 4: Itse tehtyä mozzarellaa ja etikkajuustoa -työpajat
16.5.2023 09.16
Ruokaviikoilla on mahdollisuus oppia perinnetaitoja itse kokeillen, kun Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaiset järjestävät juustotyöpajan. Tule valmistamaan oma mozzarella-juustosi kotiin viemisiksi, ja kuulemaan lisää juuston tekemisestä!

Ruokaviikkojen ohjelmakattaus, osa 3: Kirkkopuiston terassin livekatsomo Michelin-tähtien jakotilaisuudesta
11.5.2023 15.20
Kirkkopuiston terassin lehmusten katveessa tullaan jännittämään Pohjoismaisten Michelin-tähtien jakoa suorana lähetyksenä Turun Logomosta klo 18–19. Katsomon lisäksi illan aikana on luvassa terassin täydeltä ohjelmaa, kuten tietovisailua ja musiikkia.