Smart and Wise -blogi

Blogissa Smart and Wise -kärkihankkeen asiantuntijat ja yhteistyökumppanit kertovat Turun matkasta kohti uutta teknologiaa fiksusti ja kestävästi hyödyntäväksi kaupungiksi.

Uusimmat blogipostaukset

Ilmakuva Turun Tiedepuiston ja Itäharjun alueelta.

Kohti unelmien Ekotoria

3.6.2021 16.06 - Sofia Pihlava
Turun Ekotori on kuin luotu yhteistyökumppani Turun Tiedepuiston jakamis- ja kiertotalouden ratkaisuja edistävälle hankkeelle. Siksi olemmekin innolla käyneet tämän haasteen kimppuun!
Suojatie ja sitä ylittäviä ihmisiä. Kuva on rajattu ihmisten jalkoihin.

Asiointitili tuo OmaDatan ja palvelut ulottuvillesi

10.5.2021 09.53 - Riikka Kauppila
”Asiointitilin prototyyppi kaipaa testaajia – kerro mielipiteesi” houkuteltiin blogikirjoituksessa jo marraskuussa 2016.
Rakennusten välissä oleva aukio.

Kestävästi viihtyisä Jussinaukio

15.4.2021 09.46 - Lotta Mujo
Ihan ensiksi lienee syytä kysyä tunnetko Jussinaukion? On hyvin mahdollista, että kuljet (normioloissa) jopa päivittäin ristiin rastiin Jussinaukiota tietämättä, että alueella on jo tovin ollut nimikin.
Eri väriset lajitteluastiat toimiston eri kierrätysroskille

Kohti helppoa, intuitiivista ja kestävää jätehuoltoa

23.3.2021 09.49 - Aino Ukkola
”Jätehuollossa on kyllä paljon kehitettävää ja esimerkiksi meidän usean kiinteistön keskitetty jätekeräyspiste kaipaa uudistamista”, todettiin heti ensimmäisissä tapaamisissa Turun Teknologiakiinteistöjen kanssa, kun kysyimme kestävään kehitykseen liittyviä haasteita.
Operaatio Ruokakassin työntekijä pakkaa ruokaa laatikoihin.

Ruokahävikistä hyviksi teoiksi

17.2.2021 12.49 - Sofia Pihlava
Yksi mielenkiintoisimmista kiertotaloutta edistävän Kieppi-hankkeen aikana Turussa toteutettavista piloteista kohdistuu hävikkiruuan hyödyntämiseen sosiaalista kestävyyttä tukevalla tavalla.

Sivut