Smart and Wise -blogi

Blogissa Smart and Wise -kärkihankkeen asiantuntijat ja yhteistyökumppanit kertovat Turun matkasta kohti uutta teknologiaa fiksusti ja kestävästi hyödyntäväksi kaupungiksi.

Uusimmat blogipostaukset

Yksityiset pysäköintipaikat hyötykäyttöön myös Turussa

24.9.2021 09.35 - Eveliina Ventilä
Turun kaupungin Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa -hanke on avannut matalan kynnyksen mahdollisuuksia uusien palveluiden testaamiselle. Yksi niistä on yksityisten pysäköintipaikkojen vertaisvuokraamisen palvelu Shareway.
Liikennettä Tuomiokirkon edustalla.

Harjoittelijan kokemuksia Turun auto- ja pyöräpysäköintikokeilujen parissa

12.8.2021 09.36 - Aili Autio
Kesä on taittumassa syksyksi ja tätä myötä myös kolmen kuukauden harjoittelujaksoni Turun kaupungilla lähestyy loppuaan.
Ilmakuva Turun Tiedepuiston ja Itäharjun alueelta.

Kohti unelmien Ekotoria

3.6.2021 16.06 - Sofia Pihlava
Turun Ekotori on kuin luotu yhteistyökumppani Turun Tiedepuiston jakamis- ja kiertotalouden ratkaisuja edistävälle hankkeelle. Siksi olemmekin innolla käyneet tämän haasteen kimppuun!
Suojatie ja sitä ylittäviä ihmisiä. Kuva on rajattu ihmisten jalkoihin.

Asiointitili tuo OmaDatan ja palvelut ulottuvillesi

10.5.2021 09.53 - Riikka Kauppila
”Asiointitilin prototyyppi kaipaa testaajia – kerro mielipiteesi” houkuteltiin blogikirjoituksessa jo marraskuussa 2016.
Rakennusten välissä oleva aukio.

Kestävästi viihtyisä Jussinaukio

15.4.2021 09.46 - Lotta Mujo
Ihan ensiksi lienee syytä kysyä tunnetko Jussinaukion? On hyvin mahdollista, että kuljet (normioloissa) jopa päivittäin ristiin rastiin Jussinaukiota tietämättä, että alueella on jo tovin ollut nimikin.

Sivut