Smart and Wise -blogi

Blogissa Smart and Wise -kärkihankkeen asiantuntijat ja yhteistyökumppanit kertovat Turun matkasta kohti uutta teknologiaa fiksusti ja kestävästi hyödyntäväksi kaupungiksi.

Uusimmat blogipostaukset

Operaatio Ruokakassin työntekijä pakkaa ruokaa laatikoihin.

Ruokahävikistä hyviksi teoiksi

17.2.2021 12.49 - Sofia Pihlava
Yksi mielenkiintoisimmista kiertotaloutta edistävän Kieppi-hankkeen aikana Turussa toteutettavista piloteista kohdistuu hävikkiruuan hyödyntämiseen sosiaalista kestävyyttä tukevalla tavalla.
Ylhäältä kuvattu näkymä Tiedepuistolta kohti keskustaa.

Turun Tiedepuisto on rohkean kehityksen ja kokeilujen alusta

20.1.2021 12.08 - Aino Ukkola
Turun Tiedepuisto kehittyy vauhdilla. Viimeisten noin seitsemän vuoden aikana sinne on investoitu yli miljardilla eurolla niin yksityistä kuin julkistakin rahaa.
Maksaruohokatto

Totta vai tarua viherkatoista

27.11.2020 09.44 - Kristina Karppi
Viherkattoja tai toiselta nimitykseltään kasvikattoja sekä ihaillaan että pelätään. Viherkattojen puoltajat puhuvat eduista maisemalle, monimuotoisuudelle ja viihtyisyydelle sekä hulevesien ja energiankulutuksen hallinnalle.
nuoret istumassa puistossa

Nuoren tukena paineiden keskellä – nuoren ja vanhemman näkökulmat nuoruusiän solmukohtiin

7.9.2020 12.30 - Julia ja Minna Martin
Pidämme luonnollisena ihmisen erilaisia kehitysvaiheita. Kuitenkin suhtautuminen nuoruusikään merkittävänä, omana vaiheenaan on yllättävän uutta. Aiemmin siirtymä lapsuudesta aikuisuuteen on ollut huomattavasti lyhyempi. Tämä näkyy selvästi henkilökohtaisessa elämässämme.
Piirrosnaamoja

Tiedon hyödyntämisellä kohti entistä tehokkaampaa asiakaspalvelua

22.4.2020 21.54 - Johanna Ritvanen
Turulla on hyvä mahdollisuus kehittyä maan parhaaksi asiakaslähtöiseksi kaupungiksi. Asiakasohjaus ja asioinnin hallinta -projektin tavoitteena on luoda ja ottaa käyttöön yhteinen kaupunkitason toimintamalli asiakasohjaukseen.

Sivut