Turun linnan blogi

Uusimmat blogipostaukset

""

Maallisen ja hengellisen vallan nokittelua ja naljailua täl puol ja tois puol jokke

22.9.2020 11.42 - Susanna Lahtinen
Suomen Turku on ollut merkittävä kaupunki jo vuosisatojen ajan. Aurajoen kansallismaisema, vaiherikas historia, monipuolinen kulttuuritarjonta ja merellinen luonto ovat houkutelleet matkailijoita kaupunkiin kautta aikojen.
Turun linna

Myytit murtuvat Turun linnassa

20.5.2020 15.58 - Susanna Lahtinen
Sanotaan, että museoissa historia herää eloon. Menneisyys konkretisoituu esineiden, interiöörien ja periodipukeutuneen henkilökunnan avulla. Silti on aina vaaran paikkoja, jotain jää kertomatta tai jotain ymmärretään väärin.
turun linna pelisali

Roolipelejä Turun linnassa

15.1.2020 10.50 - Emma Koivu
Pelaaminen ja tarinankerronta ovat olleet osa ihmisten elämää todennäköisesti niin kauan kuin olemme olleet olemassa. Vanhimmat löydetyt pelaamiseen liittyvät esineet ajoittuvat muinaiseen Egyptiin ja Aasiaan.
Turun linna joulupöytä

Yliopistoyhteistyöllä paljon annettavaa Turun linnan kehittämiselle

11.12.2019 08.59 - Susanna Lahtinen
Turun museokeskuksella olemme innoissamme yliopistoyhteistyön lisääntymisestä. Voimme jatkossa tuoda yhä monipuolisemmin tietosisältöjä esille, jos saamme mukaan myös museon ulkopuolista erikoisosaamista.
Halaavia naisia Muutama sananen naisista -näyttelyn kuvassa Turun linnassa.

Elämänmakuinen näyttely syntyy monialaisessa yhteistyössä

13.2.2019 10.38 - Maria Huokkola
Turun linnan tuleva Muutama sananen naisista -näyttely alkaa vähitellen valmistua, vaikka näyttelyn kulisseissa riittääkin viimeiseen saakka vipinää.

Sivut