Turun linnan blogi

Uusimmat blogipostaukset

Ei vain pinnallista – ulkonäköihanteiden syvä ulottuvuus

18.6.2021 07.30 - Maria Mäkituomas
Peilin edessä pynttäytyminen, filtterin lisääminen selfieen tai uusimpaan villitykseen hurahtaminen eivät ole pinnallisuutta. Ne ovat ihmisyyden ydintä.
Annika Dahlstenin teoskuva Yöperhonen

Elä hyvin, kuole oikein

7.5.2021 08.00 - Maria Mäkituomas
Emme jaa yhtenäistä käsitystä siitä, mitä hyvä elämä on tai mitä kuoleman jälkeen tapahtuu. Meitä kuitenkin yhdistää se, että etsimme lohtua hallinnasta – myös hallitsemattoman edessä.Sisustustaulu sen tietääTäysillä eläminen on voimaannuttava ajatus.
""

Maallisen ja hengellisen vallan nokittelua ja naljailua täl puol ja tois puol jokke

22.9.2020 11.42 - Susanna Lahtinen
Suomen Turku on ollut merkittävä kaupunki jo vuosisatojen ajan. Aurajoen kansallismaisema, vaiherikas historia, monipuolinen kulttuuritarjonta ja merellinen luonto ovat houkutelleet matkailijoita kaupunkiin kautta aikojen.
Turun linna

Myytit murtuvat Turun linnassa

20.5.2020 15.58 - Susanna Lahtinen
Sanotaan, että museoissa historia herää eloon. Menneisyys konkretisoituu esineiden, interiöörien ja periodipukeutuneen henkilökunnan avulla. Silti on aina vaaran paikkoja, jotain jää kertomatta tai jotain ymmärretään väärin.
turun linna pelisali

Roolipelejä Turun linnassa

15.1.2020 10.50 - Emma Koivu
Pelaaminen ja tarinankerronta ovat olleet osa ihmisten elämää todennäköisesti niin kauan kuin olemme olleet olemassa. Vanhimmat löydetyt pelaamiseen liittyvät esineet ajoittuvat muinaiseen Egyptiin ja Aasiaan.

Sivut